golparee مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1702 عنوان بعضی تاپیکا رو می بینم می فهمم نی نی سایتیا خیلی 99 بازدید | 4 پست خیلی بهم لطف دارن که خوب میان تاپیکام. می بینی یکی تاپیک زده هیشکی نیومده. یا نهایت 2 نفر. ولی تاپیکای من همیشه دوستای گل نی نی سایتی میان کمکم می کننواقعا خوشحال شدم که از این نظر شانس آوردم. ماچ بهتون خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1404/03/01 | 06:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5454 والا ناراحت میشم میبینم تایپک زده مال ما خار داره؟گناه دارن تو همه تایپکها مشارکت کنن بهتره بنظرم 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
golparee مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1702 من یماهه کلا یکی تاپیک دهم تجربی بیاد دوست بشیم دارم دهم تجربی نیستم وگرنه میومدم خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم