2777
2789
عنوان

اختلاف سنی تا چقدر خوبه

223 بازدید | 23 پست

بنظرتون 12سال زیاده؟؟دختر 18پسر30؟؟

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما همین بودیم

ریسک بود

ر

رو زندگیتون ریسک نکنید

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بله بنظر من زیاده ما ۸ سال اختلاف داریم فکر میکنم زیاده

در اصل درستش ۲یا ۳ ساله ولی در کل هیچی کلی نیست نصبی هست و میتونه برای هر فرد و هر کیس متفاوت باشه

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

وقتی تو سی سالته اون ۴۳ ساله اس .تو یه جوون سرحالی ولی اون کم کم بی حوصله میشه .تو دلت یفر میخواد اون استراحت.....

و خییلی تفاوت های دیگه ...

مگه عهد بوقه ؟ صبر کن یکی مناسب تر پیدا کن 

بله بنظر من زیاده ما ۸ سال اختلاف داریم فکر میکنم زیادهدر اصل درستش ۲یا ۳ ساله ولی در کل هیچی کلی نی ...

ممنون عزیزم

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

نمیدونم آخه خودمم این همه تفاوت سنی رو دوست ندارم ولی خب باهام خیلی تفاهم داریم.و اینکه قیافه چی؟؟قیافه هم مهمه؟؟من ازش سرترم همین خیلی اذیتم میکنه