ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نمیدونم آخه خودمم این همه تفاوت سنی رو دوست ندارم ولی خب باهام خیلی تفاهم داریم.و اینکه قیافه چی؟؟قی ...
ببخشید ابجی من دخالت میکنم تو بحثتون،در مورد قیافه میخواستم بگم درست میگن مهمه ،ولی اگر روزی بین دونفر باید تصمیم میگرفتید ،یکی خوش قیافه ترین مرد جهان منتها بی اخلاق ،و یکی چهره معمولی ولی خوش اخلاق ،حتما مورد دوم رو انتخاب کنید که ،چهره و قیافه بعد از ده روز فوقش نه یک ماه بازم نه یک سال کاملا کاملا عادی میشه ،اونوقط این اخلاق هست که اهمیتش معلوم میشه ،ارامش در زندگی ،انوقت خودش رو نشون میده
امیدوارم همیشه شاد و خوشبخت باشید
امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،
ممنون عزیزم نه این چه حرفیه چه دخالتیاره قیافه اش معمولیه ولی خب من ازش خیلی سرترم بخاطر همین اختلاف ...
ابجی گلم از ته دل ارزو میکنم بهترین تصمیم رو بگیری برای زندگیت ولی اگه نظر من رو هم بخای بهت میگم عجله نکن سنی نداری شما مورد های خیلی بهتر برات میاد ابجی گلم ۱۲ سال زیاده
امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،
ابجی گلم از ته دل ارزو میکنم بهترین تصمیم رو بگیری برای زندگیت ولی اگه نظر من رو هم بخای بهت میگم عج ...
توصیه ای رو بهت کردم که به دختر خودم میکردم البته دختر من۱۳ سالشه وتا حداقل ۱۸ سال کسی جرعت این رو نمیکنه حرف از اومدن خواستگاریش رو بکنه ،چون من و مادرش تجربه ازدواج تو سن پایین رو داریم،که حماقت محضه ازدواج زیر ۱۸