2777
2789
عنوان

همورویید

81 بازدید | 10 پست

سلام دوستان . من تو زمان بارداریم و زایمانم دچار همورویید شدم بعدها رفتم با لیزر جراحیش کردم . اما الان هرزمان که شکمم کار کنه همون قسمتهای جراحی ملتهب میشه و تا به حالت قبلی برگرده درد و خارشش خیلی اذیتم میکنه . کلی کرم و شیاف و اینارو مصرف کردم دکتر رفتم ولی فایده نداره . حالا میخام بدونم راه حلی برای برطرف کردن خارشش شما دارین؟؟ خارشش دیوونم کرده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید من شقاق شدید داشتم

از دردش گریه میکردم 

دیگه آرزوی مرگ میکردم

نه میتونستم بشینم نه راه برم نه بخوابم نه هیچی 

تنها راه درمانش اینه شکمتون کار کنه و یبوست نشین

فست فود و ماکارونی اصلا نخورید کلا چیزایی که یبوست میاره

و برای روان شدن شکم آب جوشیده مخصوصا اگر ولرم باشه و مخصوصا صبح ناشتا خیلیییییی معجزه هست

من همه راه ها رو امتحان کردم فقط راهش اینه یبوست نشی و دائم آب جوشیده بخورید حالا یا ولرم یا سرد

دکتر جراح عمومی رفتم گفت باید عمل کنی

دکتر سنتی رفتم یه سری پماد داد یه مدت کوتاه خوب شد باز دوباره بد شد

خیلی وحشتناک بود...

الحمدلله بهتر شدم

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

باید اولا شکمت شل کار کنه یه راهش اینه صبح زود بلند شی چای و صبحانه بخوری و بعد راه بری من راستش چند وقت پیش یبوست گرفتم اولش اینجوری دوباره شکمم خوب کار کرد بعدشم برای سوزش و خارش به اسنپ دکتر زنگ زدم که دو تا پماد داد یکی یادمه زینک اکساید بود بعدش خودم ۲ بار رکتول گرفتم

نه فقط خارش و یکمی درد

هرگز خودتون رو با آب داغ نخورید فقط آب سرد

آب جوشیده یا سرد یا ولرم حتما دائم مصرف کنید تا یبوست بر طرف بشه

و اصلا یبوست نشید

باید اولا شکمت شل کار کنه یه راهش اینه صبح زود بلند شی چای و صبحانه بخوری و بعد راه بری من راستش چند ...

رکتول مصرف میکنم . ولی خارشه وحشتانکه پمادی هم که دکتره داده فایده نداره

ببینید من شقاق شدید داشتماز دردش گریه میکردم دیگه آرزوی مرگ میکردمنه میتونستم بشینم نه راه برم نه بخ ...

ناشتا اب ولرم میخورم چیزایی که مثل ملین عمل میکنن مثلا الو میخورم ولی نمیدونم چرا درست نمیشه با یه زایمان کل سیستمم بهم ریخت باوجود اینکه چندسال ازش میگذره

ناشتا اب ولرم میخورم چیزایی که مثل ملین عمل میکنن مثلا الو میخورم ولی نمیدونم چرا درست نمیشه با یه ز ...

منم بعد از زایمان اینطوری شدم

فقط همین آب جوشیده دائم میخورم در طول روز خیلی معجزه هست

سلام بچه ها

ا برای درمان شقاق وهموروئید در منزل اسم دکترشهرام منوچهری رو در نت سرچ کنید یکسری ویدئو میاره که در مورد درمان اکثر بیماری های مقعدی ویدئو گذاشته اونارو ببینید وحالشو ببرید