2777
2789
اره بعد ازدواج مطمعن باش بدتر میشد چون فانتزی های جنسی عجیب داشت نمونش برا یکی از نزدیکام پیش اومد ک ...

اینم بگم اون مرد هم اوایلش خیلی خوب بوده وهرکی میدیده باورش نمیشد که اینکارا رو بکنه الانم تو حتی اگه خیانتش رو چشم پوشی کنی با مشکل جنسیش چطور میخوای کنار بیای اخه 

اره بعد ازدواج مطمعن باش بدتر میشد چون فانتزی های جنسی عجیب داشت نمونش برا یکی از نزدیکام پیش اومد ک ...

والای جدی میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟اونم با ت‌رنس خوابیده بوده؟؟؟؟؟پس یه جورایی آینده زندگی من بوده!!!!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم اون مرد هم اوایلش خیلی خوب بوده وهرکی میدیده باورش نمیشد که اینکارا رو بکنه الانم تو حتی اگ ...

ترخدا جدی میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم خیلی موجه و خیلی عاشق من بود حداقل اینطور نشون میدادتا ولش میکردن خونه ی ما بود

پس اون خانومم تو نامزدی و اوایل ازدواج نشونه دیده چشم پوشی کرده؟؟

اره دقیقا !!و هیچی اندازه این قضیه زن رو اذیت نمیکنه انگار مثلا مردی ک باهاش مرد نیست !!

اینم بگم اون مرد هم اوایلش خیلی خوب بوده وهرکی میدیده باورش نمیشد که اینکارا رو بکنه الانم تو حتی اگ ...

بعد آخه فقط مشکل جنسی‌شم نیس اینکه تو جیبش مث اینکه حشیش بوده افتاده بوده اوند  گفت واسه متهمه واسه من نیست گفتم اگر یوقت تو خونتون پیدا کردی فکر بد نکنی😰😑

ترخدا جدی میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم خیلی موجه و خیلی عاشق من بود حداقل اینطور نشون میدادتا ولش میکردن ...

اره به خدا اوایل ازدواج خوب بود بعد خودشو نشون داده همون ترنسی هم که خوابید باهاشو خودشو برادر زنش با هم رفتن سراغش مردا خوب نقش بازی میکنن  وهیچی از این بدتر نیست براشون که جلوی زنشون خجالت میکشن غرورشون میشکنه که ضعف دارن نمیتونن رابطه داشته باشن  وبا خیانت میخوان سرپوش بزارن روش 

بعد آخه فقط مشکل جنسی‌شم نیس اینکه تو جیبش مث اینکه حشیش بوده افتاده بوده اوند گفت واسه متهمه واسه ...

پلیس بوده یا سرباز بگو اره منم اوسکولم حرفتو باور کنم خداروشکر که زود متوجه شدی وگرنه با بچه سخت میشد برات خیلی

اره به خدا اوایل ازدواج خوب بود بعد خودشو نشون داده همون ترنسی هم که خوابید باهاشو خودشو برادر زنش ب ...

واای اونا کی بودن دیگه !!!!!چهارتا لاشی عین نامزد من!!!!افرین این نظرت درسته دقیق زدی به هدف

پلیس بوده یا سرباز بگو اره منم اوسکولم حرفتو باور کنم خداروشکر که زود متوجه شدی وگرنه با بچه سخت میش ...

همون واقعادانکار فکر می‌کرد با اسگلی چیزی طرفه!!!!!!!راستی حشیشو به غیر از کشیدن میشه خورد درسته؟؟آبم خیلی میخورد

کجا بمونم بدون پول

اگر حامی و پشتوانه مالی نداری فعلا هیچ کار نکن . ناچار باید با خیانت هم کنار اومد و هیچی نگفت تا به موقعش . اگر تحت تأثیر حرف دیگران قرار بگیری باید آواره خیابون بشی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

میدونه دوستش دارم از دوست داشتنم استفاده میکنه با زبون بازی راضیم میکنه ببخشمش

همه جا باهم باشید.

به جز سر کار.

وقتی میخواد بره بیرون بگو منم حوصله ام سر رفته میام.

کم کم پاش رو دور همی دوستاش قطع کن.

اگر بدون تو رفت، وقتی برگشت باهاش سرسنگین باش و محلش نده.

کم کم پاس بریده میشه