2777
2789
بچه دارم

خدا به بچه هامون رحم کنه منم فقط در ذهنم درگیر دخترمه دلم براش می سوزه ولی می دونم سوختن و ساختن فایده نداره شنبه قرار برم پیش یه وکیل ببنیم چطور می شه اقدام کنم و راهنمایی م کنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کجا بمونم بدون پول

عزیزم به فکر یادگیری یک مهارت و کار باش

مثلاً کارهای خدمات زیبایی و رنگ و مش درآمد خوبی دارن

گفتی پشتوانه مالی نداری

انشالله که با شوهرت سالیان سال خوب و خوش زندگی کنی 

اما اگه یک درصد خدایی نکرده مشکلی پیش اومد که خواستی جدا شی حداقل یک درآمد داشته باشی 

خیانت خیلی سخته

پسرعمم تازه ازدواج کرده ۴ ماهه ما تازه دیروز فهمیدیم زنش ۲ ماهه بیچاره قهری رفته اونه مامانش

مامان زنِ پسرعمم با مامانم دوستن دیروز داشت با مامانم حرف میزد

میگف دامادم با زنِ پسرعموش به دخترم خیانت کرده

بد دل و خسیس و شکاک هم هس 

بعد این زنِ پسرعموی پسر عمم ک با پسر عمم ریخته روهم به کل مردای محل کارش و کل مردای فامیل پیام میده و پیشنهاد میده شاید باورتون نشه ولی یه ج،نده ی به تمام معناس

کلا دوس داره محصولات این طایفه رو

حالب اینجاس شوهرش میدونه و قبول میکنه

بیچاره زن پسر عمم بخدا دختر اینجوری کمه عین برگ گل پاکه یه دختر بساز و اروم بیچاره از زندگی روز خوش ندید چشم گریون برگشت خونه باباش

هرچی بگم از خانوم بودنش کمه

💕💍

اره یعنی من یه بار دیدم تو گوشیش ،چون به شدت آدم زرنگیه،ولی خوب تو رابطه متوجه شدم یه چیزایی عادی نی ...

این بیماری جنسی داره ولی خب کسی که حتی نمیتونه رابطه داشته باشه چرا باید خیانت کنه اخه ت رن س اینا مریضن چند وقت ازدواج کردین؟ 

این بیماری جنسی داره ولی خب کسی که حتی نمیتونه رابطه داشته باشه چرا باید خیانت کنه اخه ت رن س اینا م ...

ببین ظاهرش خیلی مردونه بود نانزدم یعنی موجه ترین پسری ک فکر کنی از لحاظ شغلی و خانوادگی و همه چی ،یکسال از عقدمون می‌گذشت که تقاضای طلاق کردم،این که اون پیامهرو تو گوشیش دیدم یعنی قضیش خیلی حاد بوده درسته؟؟

عزیزم به فکر یادگیری یک مهارت و کار باشمثلاً کارهای خدمات زیبایی و رنگ و مش درآمد خوبی دارنگفتی پشتو ...

مشکل فقط پول نیست خانوادم نمیزارن مستقل زندگی کنم 

ببین ظاهرش خیلی مردونه بود نانزدم یعنی موجه ترین پسری ک فکر کنی از لحاظ شغلی و خانوادگی و همه چی ،یک ...

اره بعد ازدواج مطمعن باش بدتر میشد چون فانتزی های جنسی عجیب داشت نمونش برا یکی از نزدیکام پیش اومد که شوهرش نمیتونست رابطه برقرار کنه الان که 12سالی از ازدواجشون گذشته دیگع شد ماهی یکبار که الانم فهمیده داره خیانت میکنه بهش ودیگه کلا رابطشون قطع شده ومیگه باید از زندگیم. بری حتی گفت اوایل ازدواجشونم با یه ترن س خوابید مرده

2790
2778
2791
2779
2792