2777
2789
الان باهاش قهری غیر از خیانتش بازم در حقت بدی میکنه؟

نه تازه آشتیمون دادند بزرگ های فامیل 

قبلن بد بود اما حالا خوبه اما خانوادش بازم بهم گیر میدن راحتم نمیزارن اصلا 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا به هر حال هر آدمی حق خوشبختی داره تو زندگیش حق داشتن خانواده و بچه 🥰😇ازدواج هم چیز خوبیه اگه د ...

مث چشام بهش اعتماد داشتم بخاطر من میخواست خودکشی کنی دیونه وار دوستم داشت آخرش شد این 

اوه اوه😶پس خوب اینا احتمالا صیغه خوندن و محرم هم هست موقعیت و زمان و مکان هم که جوره تو هم که اونجا ...

عموی شوهرم میگه خرجشوبدین دیگه نذارم بره بیرون بشتر من ومقصر دونستند 

اونکه بله اونی که خیانت میکنه آدم اشغالی هست ولی آدما نباید با آدم خیانت کار بمونن چون فقط توهین به ...

اره نباید موند بعضیا واقعا شرایطش رو ندارن یا از اولی جدا میشن دومی هم بدتر از اولی در میاد ولی درکل زن باید قوی باشه و دستش تو جیب خودش

نه تازه آشتیمون دادند بزرگ های فامیل قبلن بد بود اما حالا خوبه اما خانوادش بازم بهم گیر میدن راحتم ن ...

میتونی برین مشاوره چند جلسه وبه این اقا اخطار اخر رو بده که با کوچکترین چیزی که ازش ببینی تمومش میکنی وبه خانوادش حق دخالت نده

یه باراین کارو کرد؟

اره یعنی من یه بار دیدم تو گوشیش ،چون به شدت آدم زرنگیه،ولی خوب تو رابطه متوجه شدم یه چیزایی عادی نیست مثلا با اینکه من کاملا از لحاظ ظاهری حتی اطرافیان مثالم میزنن ولی تورابطه مثلا یهو میگفت وای امروز مسکن خوردم حسم کم شده وای زود باش الان حسم میپره همش می‌ترسید نکنه یهو  نتونه تو اون حالت نگه داره ببلشو😑 یا حتی یه بار هرکاری کرد وسط رابطه یهو داستان خوابید و هرکار کرد نتونست به اون حالت برسه و ادامه بده فهمیدی چی میگم؟

بعد اصلا خیانت با زن نبوده ک بگم یه بارش اشکال نداره،به پسر ت.رنس چرا باید پیام بدی؟؟؟؟؟؟