2777
2789
عزیزم اینجا بعضیا بدون ملاحظه ی حال روحی تو ،مشاوره های بدی بهت میدن ،حالتو بدتر میکنن اوضاع رو بغرن ...

منم نظرم اینه با یه مشاور حرف بزنم 

حالا هم دلم گرفته بودفکرهمش پیشه شوهرم بود که باز هم خیانت میکنه یانه تاپیک زدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ولی مطمعن باش همون شوهر خوب ممکنه یه بار خیانت کرده باشه یا زنش نفهمیده یا بخشیده وتموم همه خیان ...

به نظرت پسری که یه ماه بعد عقد به یه پسر ت‌رنس پیام عاشقانه داده و بعدش گریه و التماس و ابراز پشیمونی میکنه ممکنه جزو اون دسته ای باشه که سرش به سنگ خورده و دیگه تکرار نمیکنه؟؟؟؟؟؟یا مریضه ؟؟

نه عزیزم اکثر زن‌هایی که خیانت دیدن فکر میکنن همه یه روزی خیانت میکنن …اما این طرز فکر اونها هستش هی ...

من خیانت ندیدم ولی اطرافم رو که میبینم شک دارم چه کسایی که بهترین زندگی رو داشتن و نابود شد همه چی ولی فهمیدم که خیانت مرد زیاد ربطی به زن بودن  و زنانگی نداره اونا تنوع طلبی رو انتخاب کردن

تو تقصیری نداری یعنی به روش اوردی وتکرار کرده؟؟ من فکر کردم اولین بار که فهمیدی و به روش اوردی پس ای ...

من وقتی فهمیدم باهاش قهر کردم رفته خونه بابام بی محلی کردم بهش اما گفت تو الکی شک میکنی چیزی نیست راضیم کرد برگشتم خونه 

الان خیانت کرده؟ بازم ادعای دوست داشتن میکنه؟

آره تازه بعد اینکه فهمید پیامهارو دید کلی گریه و التماس کرد بهم که ببخش و اینا بخدا مال دوستمه و فلان،بعدش به زور پیانهرو پاک کرد و دادوبیداد کرد و پرخاشگری و قهر کرد رفت،دارم جدا میشم امروز قرارداد طلاق امضا شد

من خیانت ندیدم ولی اطرافم رو که میبینم شک دارم چه کسایی که بهترین زندگی رو داشتن و نابود شد همه چی و ...

اونکه بله اونی که خیانت میکنه آدم اشغالی هست ولی آدما نباید با آدم خیانت کار بمونن چون فقط توهین به خود آدم هست البته قضاوت نمیکنم شرایط آدما فرق میکنه ولی آدم درخت نیست یه جا بمونه هر جا احساس خوشبختی نمیکنه باید بار شو ببنده بره 

بخاطر کارش یه هفته تو شهر خودمون یه هفته ده‌روز شمال

اوه اوه😶پس خوب اینا احتمالا صیغه خوندن و محرم هم هست موقعیت و زمان و مکان هم که جوره تو هم که اونجا نیستی 

خب این همه دوری شبا تنها موندن سردی میاره و خیانت نود درصد 

منم خواهرم یه خواستگار داشت که به خاطر شغلش مجبور بود یه مدت شهر خودمون باشه یه مدت شهر دیگه وضع مالیش هم خیلی خوب بود خواهرم قبول نکرد خیلی سخته