2777
2789
درسته مرد خوب هست ولی به نظرم شاید 20درصد خانما شوهرشون خیانت نکرده بقیه حتی در حد یه بارم شده خیانت ...

نه به نظرم این آمار ها هم درست نیست چون کسایی که خیانت نمیبینن در طول زندگی شون هیچ‌موقع بیانش نمیکنن 

پس بار اولش نیست میتونی یه بار دیگه بهش فرصت بدی به نظرم اکثر خانما حداقل یک بار بهشون خیانت شده تو ...

تقصیر من چیه اون ذاتش خرابه من دوستش دارم بخاطردخترم بهش فرصت دادم اما باز تکرار کرد منم نمیتونم ثابت کنم کسی هم پیشتم نیست 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی ها هم هستن خیانت ندیدن ولی ما بیشتر اونایی رو میبینیم که خیانت دیدن چرا چون اون زنی که خوشبخته ...

اره ولی مطمعن باش همون شوهر خوب ممکنه یه بار خیانت کرده باشه یا زنش نفهمیده یا بخشیده وتموم همه خیانت کارا هم تا اخرش خیانت نمیکنن بعضیا بعد یک بار خیانت سرشون به سنگ میخوره

یعنی ممکن نیست پس چطور طرف میره خاستگاری یه دختر دیگه میخواد بگیرش بدون اجباری ولی میره خیانت میکنه ...

افرین دقیقا سوال منم همینه تازه ما باهم دوست بودیم و قضه عشق و عاشقی بود ک اومد خواستگاری اونم به اصرار خودش

درسته منم فکر می‌کنم اسی نهایت تلاش شو میکنه جدا نشه و نمیخواد خیانت شوهر شو قبول کنه آدم دلش میسوزه ...

من دوست دارم جدا بشم بابام میگه بخاطر دختر هم شده بشین زندگیتو بکن من چاره ندارم که باهاش موندم 

عزیزم اینجا بعضیا بدون ملاحظه ی حال روحی تو ،مشاوره های بدی بهت میدن ،حالتو بدتر میکنن اوضاع رو بغرنج تر میکنند .تو فردا پاشو برو مشاوره ببین چی میگه 

البته با اون قسمت که باید یه پشتوانه مالی ازش بگیری کاملا موافقم 

من دوست دارم جدا بشم بابام میگه بخاطر دختر هم شده بشین زندگیتو بکن من چاره ندارم که باهاش موندم

من نمیدونم پور ماورا کی میخوان بفهمن بخدا بچه ای که بین یه پدرومادر ک مشکل دارن یزرگ‌میشه هزار برابر بیشتر بچه ای آسیب میبینه که پدر مادرش طلاق میگیرن حداقل بعد طلاق بچه تو یه خونه آروم بزرگ میشه نه خونه ای هرروز توش قهر و ناراحتی و دعوا جروبحث

اره ولی مطمعن باش همون شوهر خوب ممکنه یه بار خیانت کرده باشه یا زنش نفهمیده یا بخشیده وتموم همه خیان ...

نه عزیزم اکثر زن‌هایی که خیانت دیدن فکر میکنن همه یه روزی خیانت میکنن …اما این طرز فکر اونها هستش 

هیچ‌موقع زنی که خوشبخت و راضیه نمیاد بگه …

ولی‌ اگه ادم خوشبخت نباشه اصلا بدبخت هم نداریم چون سرما نباشه گرما هم معنی نداره پس باید قبول کرد یه عده زن خوشبختن یه عده معمولی یه عده بدبخت 

معمولا اونایی که جز خوشبخت ها هستن یه ذره عقل داره مقدار زیادی هم شانس 

تقصیر من چیه اون ذاتش خرابه من دوستش دارم بخاطردخترم بهش فرصت دادم اما باز تکرار کرد منم نمیتونم ثاب ...

تو تقصیری نداری یعنی به روش اوردی وتکرار کرده؟؟ من فکر کردم اولین بار که فهمیدی و به روش اوردی پس این باز تکرار میکنه کارشو