2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نمیدونی چقدر بده دعوا کنی

عزیزم اگر اضافه وزن داری ی رژیم اصولی تحت نظر پزشک تغذیه بگیری حل میشه اگه به هر دلیلی نمیتونی بری دکتر این کاری که میگم انجام بده من خودم تو 12 روز 2 کیلو کم کردم با این روش 

قبل از صبحونه یک سیب کوچولو بخور، قبل از ناهار و شام یه بشقاب پر سالاد کاهو و کلم درست کن بخور غذات کم میشه خود به خود ،آب زیاد بخور روزی شیش تا ده لیوان ،روزی نیم ساعت ورزش کن ترجیحا پیاده روی با سرعت متوسط و اگر به هر دلیلی نمیتونی ورزش کنی آهنگ بزار برقص ،غذاتو آروم بخور ،نوشابه،فست فود ،تنقلات غیر سالم مثل چیپس و پفک و کیک و بیسکوئیت و شکلات کلا حذف کن ،همراه چایی به جای قند و شکر از کشمش و خرما استفاده کن ،میان وعده تنقلات سالم مثل بادام زمینی و پسته ،فندق،نخود و کشمش ،میوه جات یا یه لیوان شیر همراه یک دونه خرما استفاده کن ،

اگر هم خواستی بری دکتر درخواست بده شماره منشی دکتری که تحت نظرش بودم رو بفرستم یکم هزینه برداره ولی ارزش داره به وزن ایده آلت برسی 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

عزیزم اگر اضافه وزن داری ی رژیم اصولی تحت نظر پزشک تغذیه بگیری حل میشه اگه به هر دلیلی نمیتونی بری د ...

نه تپلی بودم یکم اوکی شدم الان با قد ۱۷۳سایزم ۳۸شده🙂‍↔️😂قبلا ۴۴بودم وزنمم از۷۸اوردم۶۵

الان قهرم و سر اینکه اره ما خرجتو تو این خونه میدیم دعوا کردیم بدم میاد غذا بخورم

نه تپلی بودم یکم اوکی شدم الان با قد ۱۷۳سایزم ۳۸شده🙂‍↔️😂قبلا ۴۴بودم وزنمم از۷۸اوردم۶۵الان قهرم و س ...

وزنت نسبت به قدت خیلیم خوبه ،بزار بگن همه مامان باباها ناراحت میشن یه چیزی میگن تو به دل نگیر بابای من میبینی از جای دیگه ناراحته ترکشاش من و خواهرم‌و میگیره اگر خونشون باشیم 😁 بخور کیف کن دو روز دنیا ارزش غم و غصه خوردن نداره 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏