2777
2789
عنوان

کدوم زن موفق تره به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 83 پست
هر زن خانه داری بیسواد نیستخیلیا تحصیلات دارن و خونه دارنزن خونه دار هم میتونه شاغل شه یه حرفه آرایش ...

من نگفتم بی سواده ولی این خانم که من جوابشو دادم خانه داریو دستاورد میبینه نه تلاش کردن ودرس خوندنو

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزینه دوم به صرف شاغل بودن و بدون داشتن تخصص هیچی! ولی بنظرت کسی که جایگاه اجتماعی بالایی داره، خوب ...

خانم خونه دار صبح تا شب کوشی دستشه و فیلم میبینه؟

خونه خود به خود تنیز و مرتب میشه بچه خودبخود به وجود میاد بچه خودبخود دنیا میاد خود بخود بزرگ میشه درس و نشقش رو خودش تنها مینویسه غذا هم خودکار اماده میشه

زن هم میشینه از صبح تا شب فیلم میبینه

کجا زندگی میکنین که انقدر تکنولوژی پیشرفت کرده همه کارها اتومات انجام میشه؟

بعضی  کاربرا  یه جوری  حرف میزنن  انگار  تو خونه  پدر و مادرشونو   ندیدن 

عجبا  کدومتون  مادرتون  نشسته  تو خونه  فقط تفریح  کرد  واقعا  تاسف  میخورم  من  که  میبینم  کار زن خیلی بیشتر از مرده

هعی😶
هرچی زن شاداب تر سرحال تر جوون تر باشه تر وگل تر باشه شادی بیشتری به زندگی میده زن قلب یک خانوادست ا ...

با این حرفا خو‌دتونو راضی نکنید!

اتفاقا امار افسردگی در خانم های خانه دار بیشتر هست، اینکه شما تو خونه باشی لزوما باعث شادابی شما نمیشه

اینکه روزت متنوع باشه، از صبح تا عصر با ادم های مهتلف معاشرت کنی، احساس موفقیت و داشتن جایگاه اجتماعی بالایی باشی ، شب که میری خونه در کنار خانواده ات ارامش داشته باشی و از اتفاقات روزتون باهم خرف بزنید، ممکنه خستگی جسمی ه بیشتری از کسیکه صبح تا شب تو خونه است داشته باشی ولی میتونی شاد تر و سرحال تر از خانم تو خونه باشی!

درضمن شاد بودن یک صفته، دستاورد اسمش روشه، چیزی که با تلاش بدست اومده!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اولی چون مفت مفت داره پادشاهی میکنه دومی بنده خدا ازش طلبکار هم میشن قدرشو نمیدونن

مفت مفت چیه شوهرکرده وظیفشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

مادر خودت میتونه صبح تا شب گوشی دست بگیره ؟

اولا کسیکه بچه داره اگه برای تربیت بچه اش مطالعه کنه و اگاهانه بچه تربیت کنه خودش یه دستاورد بزرگه! ثانیا روی صحبت من با خانومی که بچه کوچیک زیر دو سه سال داره نیست!

کساییکه بچه بزرگتر هم دارن، بچشون در طول روز یا مدرسه است یا مهد، تو اون تایم اون خانوم چکار داره؟

من نگفتم بی سواده ولی این خانم که من جوابشو دادم خانه داریو دستاورد میبینه نه تلاش کردن ودرس خوندنو

باز گفتی درس خوندن

خانه داری به معنای درس نخوندن نیست

تو اجتماع بودن هم با باشگاه و کلاس های مختلف رفتن محقق میشه

لازم نیست برای طرفداری از شاغلا خونه دارهارو بکوبیم

من خودم دانشجوم فعلا فکر نکنی خانه دارم که دفاع میکنم

ناراحت میشم کسی زحمات یک مادر خونه دار رو نمیبینه 

ما که همجنس اون خانم هاییم زحماتشون رو نبینیم معلومه مردا نمیبینن و مفت خور خطاب میکنن!

نه گلم من خانه داریو دست آورد نمیبینم البته مهمه با چه دیدگاهی بهش نگاه کنی فدات شم خانه داری شغل بسیار شریفی هست درحالی که ارزش کمتری براش قائل شذن جز سخت ترین کارها و بی مزد ترین هاست شما خودت مادرت خواهرت رو تصور کن چقدر برای زندگیشون خانواده فرزند وهمسرشون تلاش میکنن چه دستاوردی از این بالاتر گه خانواده که اصلی ترین رکن اجتماع وجامعه هست رو یک زن خانه دار داره تربیت و تکامل و تحویل میده چه دستاوردی ازاین بالاتر که دکتر ها مهندس های ممکلت بعضا از زیر دست همین مادرها و زنان خانه دار بیرون اومدن 

خانم خونه دار صبح تا شب کوشی دستشه و فیلم میبینه؟خونه خود به خود تنیز و مرتب میشه بچه خودبخود به وجو ...

بجز بحث بچه کوچک، بقیه چیزایی که گفتی خدا وکیلی چقدر در روز زمان میبره؟؟؟

خب زن شاغل هم میتونه خوشحال شاد پر انرژی باشه

اتفاقا یکی از مواردی که باعث افسردگی میشه بیکاری و بی برنامگیه

هیج کس وظیفه نداره خرج قرتی بازیای یه نفر رو گردن بگیره حتی پدر آدم ! اگر شوهرش هزینه ایی میده به ه ...

باشه تو شوهر کردی خرجتو خودت بده افرین ولی وقتی زن نه حق طلاق داره ن حضانت ن ارث برابر و وظیفه قانونیش فقط تمکین و اطاعت از مرده دیگه نطق نکن خرجشم خودش بده یوقت ب اقایون بدنگذره احتمالا خودت پسری

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن