ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تکامل بین این دوتا بامحوریت خانواده و حضور فعال اجتماعی
مشخصه ارائه داشتم🤣🤣🤣
فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)
چشمش دنبال جیب شوهرش نیست حداقلش میتونه خانه دار بشه ولی زن خانه دار نمیتونه شاغل بشه
فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)
موفقیت یعنی دستاوردی داشتن! گزینه اولت چه دستاوردی داشت دقیقا که جزو گزینه هات اوردی؟
هرچی زن شاداب تر سرحال تر جوون تر باشه تر وگل تر باشه شادی بیشتری به زندگی میده زن قلب یک خانوادست اینکه یک زن سرحال باشه شاداب باشه پر انرژی باشه همین انرژی رو انتقال میذه به خانواده ذر نتیجه خانواده موقق تری داره خود این میشه دستاورد