2777
2789
عنوان

کدوم زن موفق تره به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 83 پست

موفقیت یعنی دستاوردی داشتن! گزینه اولت چه دستاوردی داشت دقیقا که جزو گزینه هات اوردی؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کدوم زنیکه استقلال خودشو داره ولی توی وظایف شوهرش دخالتی نداره و از شوهرش درخواست و توقعم داره

این مورد به نادر دیده میشه اکثرا زن های مستقل کمتر حمایت میشن

ببین نمیشه از دور دید....اگه وضع مالی اولی خوبه اوکی هست خرج خودش میکنه ولی اگه نه مستاجرن مثلا زنه نصف حقوق خرج خودش میکنه مسخره س

یا دومی اشتباهه مرد روی پول زن حساب باز کنه....درآمد زن برای خودشه

الگوی سوم چیه

نه زن سنتی 

نه زن مدرن 

تکامل بین این دوتا بامحوریت خانواده و حضور فعال اجتماعی

مشخصه ارائه داشتم🤣🤣🤣

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

گزینه دوم چه دستاوردی داره ؟پول درمیاره ؟

واضحه جوابت!!! 

دستاوردش تلاششه 

حضورتوی اجتماع 

تحصیلات

چشمش دنبال جیب شوهرش نیست حداقلش میتونه خانه دار بشه ولی زن خانه دار نمیتونه شاغل بشه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

موفقیت یعنی دستاوردی داشتن! گزینه اولت چه دستاوردی داشت دقیقا که جزو گزینه هات اوردی؟

هرچی زن شاداب تر سرحال تر جوون تر باشه تر وگل تر باشه شادی بیشتری به زندگی میده زن قلب یک خانوادست اینکه یک زن سرحال باشه شاداب باشه پر انرژی باشه همین انرژی رو انتقال میذه به خانواده ذر نتیجه خانواده موقق تری داره خود این میشه دستاورد

گزینه دوم چه دستاوردی داره ؟پول درمیاره ؟

گزینه دوم به صرف شاغل بودن و بدون داشتن تخصص هیچی!  

ولی بنظرت کسی که جایگاه اجتماعی بالایی داره، خوب پول میسازه، «تخصص» داره موفق هست یا کسیکه صبح تا شب تو خونه گوشی دستش و فیلم میبینه ؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
واضحه جوابت!!! دستاوردش تلاششه حضورتوی اجتماع تحصیلاتچشمش دنبال جیب شوهرش نیست حداقلش میتونه خانه دا ...

هر زن خانه داری بیسواد نیست

خیلیا تحصیلات دارن و خونه دارن

زن خونه دار هم میتونه شاغل شه یه حرفه آرایشگری یاد میگیره و شاغل میشه