2777
2789
عنوان

کدوم زن موفق تره به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 83 پست
تو این سایت زنه خانه دار یه زن بیسوااد بی عرضه اس که تمام وقت حرف شوهر میخوره کلفتی می کنه نه گلم من ...

بی سواد؟ نه گلم، الان هیچ کس بی سواد نیست

و درضمن، شما شانس داشتی همسر خوبی داشته باشی، ولی واقعا خودت چند بار از این مدل تاپیکا خوندی؟

ادم از اینده خبر دار نیست

سایه همسرت بالای سرتون، بچه هات تنشون سلامت  عمر با عزت همگی داشته باشید 

ولی ادم از اینده خبر نداره گل من، دختر خاله همسرم با سه تا بچه قد و نیم قد همسرش و از دست داد زمانیکه بسیار جوون بود، واقعا اگه پدرش توانشو نداشت و زیر پر و بالشونو نمیگرفت خیلی شرایط زندگیشون سخت میشد

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
باشه تو شوهر کردی خرجتو خودت بده افرین ولی وقتی زن نه حق طلاق داره ن حضانت ن ارث برابر و وظیفه قانون ...

قبول دارم

معادلات در ایران فرق میکنه

ولی خب اگه زنی بخواد از روز اول حق طلاق میگیره که کسی به زور نتونه نگهش داره

ولی در کل حرفت درسته قوانین تو ایران منصفانه نیست به هیچ وجه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه دخترمدوم اینکه همه مثل شما نیستن عقده های خونه پدری رو ببرن خونه شوهر ، این حرف شما نشون م ...

حرفت درست نبود گل!

قبول دارممعادلات در ایران فرق میکنهولی خب اگه زنی بخواد از روز اول حق طلاق میگیره که کسی به زور نتون ...

فقط حق طلاق نیست عزیزم تصور کن یه خانم بعد ۳۰ سال زندگی مشترک بخان جداشن اونوقت برگشت ب جامعه و مجردی برای کدوم راحت تره شک نکن اقا میره با یکی همسن جوونیای خانمش ازدواج میکنه زن چی تمام عمرشو برای جمع کردن خونه زندگی اقا گذاشت و الان تو سن میانسالی و پیری باید بزاره بره ب کجا خودشم نمیدونه در کل قوانین اسلامی مطابق با شرایط اجتماعی و قوانین ایرانن روز بروز متاسفانه داره مرد سالار ترهم میشه چون زبونشون درازه اقایون ۴ تا دختر بچم فریب ظاهر غرب رو میخورن بدون این ک بدونن چقد متفاوتیم بااونا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

فقط حق طلاق نیست عزیزم تصور کن یه خانم بعد ۳۰ سال زندگی مشترک بخان جداشن اونوقت برگشت ب جامعه و مجرد ...

دقیقا به همین خاطره که باید خانم ها هوای خودشونو داشته باشن

اینکه شاغل باشی و جایگاه اجتماعیت خوب باشه بعد از ۳۰ سال زندگی بجز روح و روانت قرار نیست فکر اینکه کجا زندگی کنی هم ازارت بده!

من آمریکا زندگی میکنم باور کن همه خانم ها، کوچیک و بزرگ پیر و جوون کار میکنن، تازه اینجا اگه شما از یه ازدواج بیای بیرون که بیش از ۱۰ سال توش بوده باشی، تمام اموال نصف میشه، نه مثه ایران که بقول شما سالی یه سکه بدن بعنوان مهریه و‌خ‌دشونو خلاص کنن!

کاملا با حرفت موافقم

دقیقا به همین خاطره که باید خانم ها هوای خودشونو داشته باشناینکه شاغل باشی و جایگاه اجتماعیت خوب باش ...

باور کن بعد سی سال زندگی حتا شاغلم باشی بجای نمیرسی و دغدغه چیکارکنیو داری با حقوق کارمندی یه خانم از بس حقوقا داغونه برای خانما 

خوشحالم ک بلخره شاهد از غیب رسید شما اونجا هستین و بهتر متوجه حرفم میشید اینا چیزی ندیدن فکر میکنن چون تو خارج خانما سرکار میرن دیگه اینجام باید سرکار برن و اقا یه وقت خسته نشه انقد همه چی بضررشه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خانمی که سرکار میره موفق‌تر به نظرم،چون استقلال خودش رو حفظ کرده.

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
این مورد به نادر دیده میشه اکثرا زن های مستقل کمتر حمایت میشن

من خودم شاغلم 

هرچی در میاریم با شوهرم ملک و صندوق طلا میخریم

مناسبت های مختلف هم شوهرم برام کادو طلا میخره همیشه ازش توقع دارم ک حس نکنه بهش وابسته نیستم 

مردا دوس دارن واسه زنشون خرج کنن عاشق اینن کسی ک دوسش دارن رو خوشحال کنن

من عاشق سبک زندگی خودمو همسرمم😇