2777
2789
عنوان

خیانت دیدم بیاین تعریف کنم بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 115 پست
خدارو شکر دستت برای هر کاری بازه عزیزم نظر خودت چیه ؟! بدون ترس از آبرو و..میتونی کنار بیایی؟!چون هن ...

من نگران ابروم هستم

چون رابطه داشتیم 

تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ندارمبه هم محرم هستیم هنوز عقد نکردیم ولی خب کار از کار گذشته

وا ایسگا کردی 

تموم‌شد رفت 

مردم با بچه جدا میشن شما با یه محرمیت ساده موندی چه کنی 

تمام کن بره قوی و محکم

تحمل کنی هر سال همینه اونم با بچه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ای وای چه حس بدی

بعد همزمان بهم پیام میده و حالمو پرسید فقط گفت نمیتون متلفنی صحبت کنم

من الان فهمیدم کدوم شهره

بنظرتون چه واکنشی نشون بدم

من نگران ابروم هستمچون رابطه داشتیم

منم بخاطر این بدبخت شدم تو نامزدی رابطه داشتم فهمیدم طرفم بده ازترسم کاری نکردم الان میفهمم اشتباه کردم باید طلاق میگرفتم

الان زندگیم بدتر شده بخاطر بچه نمیتونم طلاق بکیرم

کی عکس برات فرستاده؟

به یه دختره شک داشتم

با پیج فیک فالو کردم امروز از یه لوکیشن عکس گذاشته بودن

ساعتا یازده شب یه استوری گذاشت دختره من نوتیفیکینش فعال کرده بودم با حالت روح دیدم عکس خودش بود بعد دست اینم دور گردنش از ساعتش فهمیدم

من نگران ابروم هستمچون رابطه داشتیم

رابطه برای نامزدی آخه ؟!!

عیب ندارع

ب خاطر به بکارت نمون پای زندگی غلط 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم بخاطر این بدبخت شدم تو نامزدی رابطه داشتم فهمیدم طرفم بده ازترسم کاری نکردم الان میفهمم اشتباه ک ...

من صد در صد جدا میشم فقط بگید چه واکنشی داشته باشم الان 

بازی بدم یا نه