2777
2789
عنوان

خیانت دیدم بیاین تعریف کنم بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 115 پست
احتمالا شنبه برمیگرده

پس آماده باش در هر صورت چیزی ازت کم نمیشه اما با تن دادن ب ی اشتباه تنها فرصت زندگیت میسوزه خب ب حرفام فکر کن 

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A

من گفتم عقد با حق طلاق و مهریه، نگفتم بیا برو زنش شو و واسش بچه بیار! الان شما میگی برو بگو عه تو چق ...

پسری که خیانت می‌کنه عقد با حق طلاق و مهریه قبول نمیکنه 

شما شاید درک درستی از مردا نداری فکر می‌کنی هرچی خانوم امر کنه میگن چشم 

این بچه باید خودشو نجات بده از مردی که هنوز هیچی شروع نشده خیانت کرده و فاجعه هابی که در انتظارشه 

نمی‌دونم از کی تا حالا جلوگیری از بدبختی لوس بازی شده 🤣

بیخیال با احترام  دیگه رو من ریپ نزنید انرژی زیادی ازم گرفتید و انگار نمی‌تونید شرایط رو از دید من و بقیه نگاه کنید 

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسری که خیانت می‌کنه عقد با حق طلاق و مهریه قبول نمیکنه شما شاید درک درستی از مردا نداری فکر می‌کنی ...

شنبه برمیگرده میخوام جوری که نمیدونم یعنی باهاش برم بیرون و اونجا حالیش کنم و تموم بشه فقط مطمئنم کلی گریه خواهم کرد بنظرتون اشکال داره؟

تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست...
الان پیش همدیگه هستن نمیتونم پیام دختره بدممن مطمئنم خودشه

وقتی بهش پیام بده ک نامزدت برگشته باشه ی وقت همزمان پیام ندیدن بخای بری رو اکانتش شک می‌کنه اگه پیج فیک ک بهتره تمیز و منطقی این کار و شروع کنی 

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A

به نظرم حداقل سفرو کوفتش کن بگو یکی الان تو اون جایی که هستی دیدتت... دیگه جوابشو نده

سفر نهایتا تا جمعه ادامه داره 

اینم به هیچ عنوان تلفنی با من حرف نمیزنه 

نمیخوام پیام بدم 

شنبه برمیگرده میخوام جوری که نمیدونم یعنی باهاش برم بیرون و اونجا حالیش کنم و تموم بشه فقط مطمئنم کل ...

اگه آدم سستی هستی نباید بری حضوری ببینیش 

با خودت تصور کن گریه می‌کنه و میگه یه فرصت دیگه بهم بده 

حرفش رو شاید صدبار تکرار کنه که فقط یه فرصت بده 

آیا سست میشی؟

اگه اینطوری هستی با پیام جدا شو

خیلی اصرار کرد به ملاقات هم پدرتو بفرست چون مردا سخت ترن 

پسری که خیانت می‌کنه عقد با حق طلاق و مهریه قبول نمیکنه شما شاید درک درستی از مردا نداری فکر می‌کنی ...

ولی از من به شما کودکان دبستانی نصیحت یا آسون ندید یا سخت و هزینه‌بر داغتون رو به دل مردها بذارید...این رویه‌ی راحت دادن و راحت کات کردن سرانجام خوشی نداره!

اگه آدم سستی هستی نباید بری حضوری ببینیش با خودت تصور کن گریه می‌کنه و میگه یه فرصت دیگه بهم بده حرف ...

من گولش رو نمیخورم از این لحاظ مطمئنم 

فقط نمیتونم حرفای خودم رو بدون گریه بهش بزنم

چیزی که بینمون بود فکرشم نمیکردم اینجوری خراب بشه 

من گولش رو نمیخورم از این لحاظ مطمئنم فقط نمیتونم حرفای خودم رو بدون گریه بهش بزنمچیزی که بینمون بود ...

پس برو حرف های دلتو بهش بزن 

مطمئنا تو فکر میکردی که رابطه تا ابد پایداری که آنقدر با طرف پیش رفتی 

درکت میکنم 

سعی کن پیش هرکسی زخم دلت رو نگی 

دیدی که خیلی ها نمیتونن خودشونو جای تو بزارن و الان حس میکنم قلبت سنگین تر شده 

به خودت بیا 

ارزش آدمی به تن و بدنش نیست 

تو با ارزشی قدر خودتو بدون و دیگه وقتتو با آدم های بی ارزشی که قدرتو نتونستن تلف نکن 

بجای قربانی بودن درس بگیر عزیزم