2777
2789
عنوان

خرید عروسی

167 بازدید | 30 پست

شده خریدارو خودتون انجام بدین ینی پولشو خودتون بدین نه داماد

من لوازم ارایشی و ساعت و اینارو خودم خریدم🥲چون پول نداشتم یه ساعت ارزون دوتومنی خریدم ینی جفتش دوتومن😓چون چندسری گفتم ب خانوادم پول بدین ندادن همسرمم گفت میدم ماه بعد اونم فعلا نداد چون نداره مجبورشدم اینجوری بخرم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مجبور بودی شوهر کنی ؟

😊درحال خرید خونه ایم و کلی قرضو قسط داریم بهتره قبل حرف زدن یکم فک‌کنید 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ایشالا که خوشبخت بشی قیمت ساعت نقشی تو خوشبختیت نداره

اره اماهمرو خودم خریدم

نه عروسی گرفتیم نه خرید کردیم 

حوصله این چیزا رو نداشتم و ندارم 

انقد چیز میز داشتم خودم که هنوزم بعد دوسال یه سریاشون نو موندن تو کمد لازم ندیدم واقعا برا چشم و هم چشمی یا رسم و رسوم الکی‌ خرید کنم انبار کنم

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

اره چه اشکال داره چیزای غیر ضروری هم نخر واقعا ارزشی ندارن که اعصاب خودتو خورد کنی

❤️❤️نه ولی دلخورم ک‌ن خانوادم پولشو دادن چیزی ک میخاستم بخرم ندهمسرم

خسیسه؟طلا خریدن؟خاله منم خریدای عروسیش بعضی چیزاش با خودش بود

نه خسیس نیست چون قرضو اینازیاد داریم و هرماه 15قسط میدیم ازیطرف خونه خریدیم و پول خونه مونده مقداریش 

عزیزم از اسمون وحی نیومده که حتما خرید عروس کنی یا حتما تو خریدت ساعت باشه ،در حد توانت میخریدی والا ما وضعمونم نرماله عروسمون خرید نکرد گفت لباس دارم نیاز نیست ،من خودم ساعت اینا نخریدم با اینکه شوهرم پولدار بود نیازم نبود

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
نه خسیس نیست چون قرضو اینازیاد داریم و هرماه 15قسط میدیم ازیطرف خونه خریدیم و پول خونه مونده مقداریش

اهان مهم ترین چیز همون خونس

ساعت۲۰میلیونی میخرید ولی مستاجر میشدی خوب بود؟

هیهات من الذله هیهات من الذله✌🏻

❤️❤️نه ولی دلخورم ک‌ن خانوادم پولشو دادن چیزی ک میخاستم بخرم ندهمسرم

نمی‌دونم چرا ندادن ولی اگه فک میکنید شوهرت داره وخساست می‌کنه از همین الان یه برنامه پول تو جیبی مشخص کن براش که خودش هر ماه بهت بده خانواده منم برام لحظه آخر جهیزیه خریدن شب عروسی همه وسایلام شلوغ ودرهم بالا سرم بودن بیخیال زندگی از این بازیها زیاد داره

نه عروسی گرفتیم نه خرید کردیم حوصله این چیزا رو نداشتم و ندارم انقد چیز میز داشتم خودم که هنوزم بعد ...

نه من ندارم چیزی حتی لباس درست درمونم ندارم چون خانوادم میگن شوهرت بایدبخره اونم بخاطرقرض و قسط زیاد نمیتونه

2790
2778
2791
2779
2792