2777
2789
عنوان

خرید عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 30 پست
عزیزم از اسمون وحی نیومده که حتما خرید عروس کنی یا حتما تو خریدت ساعت باشه ،در حد توانت میخریدی والا ...

خب ندارم🙃بعدم من ازوقتی عقدکردم هیچی نخریدم حتی طلاهم نگرفتم چون پول نبود

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
اهان مهم ترین چیز همون خونسساعت۲۰میلیونی میخرید ولی مستاجر میشدی خوب بود؟

😄من نگفتم ساعت فلان قدری بخره ساعتی ک میخاستم جفتش باهم 5تومن نبود امابرند معروف  بود و کیفیت عالی واینکه من منظورم اینه خودتون پول خریداتون رو دادین یاهمسرتون برمن ک همرو خودم خریدم 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره اماهمرو خودم خریدم

کاملا درکت می کنم و از ته قلبم از خدا می خوام که خوشبخت بشی ببین منم سر خرید وسایل عروسی خیلی غصه خوردم خیلی چیز ها نخریدن نه همسرم نه خانواده ام بعدش یه بلاهایی سرم اومد که دعا می کردم کاش غم و غصه ام فقط در حد همون خریدای عروسی کوچک و بی ارزش بود امیدوارم هیچ وقت تو زندگیت روز های بدی تجربه نکنی و تنها مشکلت همین چیزای کوچیک باشه و همسرت قدر خوبی های الان تو رو بدونه و خوشبختت بکنه 

نمی‌دونم چرا ندادن ولی اگه فک میکنید شوهرت داره وخساست می‌کنه از همین الان یه برنامه پول تو جیبی مشخ ...

ن خداروشکرخسیس نیست همه پولاش توحساب منه

😄من نگفتم ساعت فلان قدری بخره ساعتی ک میخاستم جفتش باهم 5تومن نبود امابرند معروف بود و کیفیت عالی ...

واسه خالم چند تیکه لباس و ۲،۳تیکه طلا خریدن.همین

ساعت و نمیدونم خودش خرید یا نه

پول ارایشگاه و لباس حنا و گل و..رو هم خودش داد

هیهات من الذله هیهات من الذله✌🏻

کاملا درکت می کنم و از ته قلبم از خدا می خوام که خوشبخت بشی ببین منم سر خرید وسایل عروسی خیلی غصه خو ...

انشالله عزیزم

اخه تاالان هیچی نخریدن ینی نداره ها دست تنهاس طفلی 

پدر نداره برادرم ک کلاهیچ انقدرسرخرید خونه بدهی بابا اورد ازیطرف هی داریم وام و اینابرمیداریم که سریع بریم سرخونمون  ولی خب ادمه گاهی دلش میخاد بهش اهمیت بدن ☹️

پس شاید فکر کرده نیازی به خریدش نیست در کل میگم ناراحت نباش می‌دونم نه دلت چرکی هست ولی ولش کن خوش ب ...

قربونت

واسه خالم چند تیکه لباس و ۲،۳تیکه طلا خریدن.همینساعت و نمیدونم خودش خرید یا نهپول ارایشگاه و لباس حن ...

فعلا نخریدم ولی ارایشی یه مقدارخریدم و به. ساعت 🙃که بعدایمکه رسید دستم دیدم ضداب نیست ساعتی ک میخاستم. ی برند معروف امریکایی هستش خیلیم خاص بود 5تومن تقریبا میشد☹️پولم نرسید بخرم

❤️❤️نه ولی دلخورم ک‌ن خانوادم پولشو دادن چیزی ک میخاستم بخرم ندهمسرم

دلخوری که پول نداده شوهرت. خب خودت نداشته چجوری بده؟ عوضش خونه خریده. مهم اینه چیزای گرون مثل طلا و خونه و... رو اونا بخرن. ساعت که چیزی نیست. شل بگیر که زودتر برید خونه خودتون. این چیزا که خوشبختی نمیاره 

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

دلخوری که پول نداده شوهرت. خب خودت نداشته چجوری بده؟ عوضش خونه خریده. مهم اینه چیزای گرون مثل طلا و ...

طلانخریده خونه هم قسطش مونده هنوز تموم نشده