2777
2789
🥲

اخی حالت بده ، به اون موضوعی که باعث شده حالت بد بشه فکر کن تا با خودت به این نتیجه برسی که اهمیت نداره 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام سخته. بهش گفتم جامو به هیچ کس نده نمیخوام از دستت بدم حتی فرصت هم بهم نداد دلمو ارزون فروخت

خیلی احساسی هستی یکم زمخت باش اینطوری سرت کلاه میره

ببخش رک گفتم

انتخابت درست نبوده

حست زود گذره

از عقل تصمیم بگیر 

دختری که ملاکش پول باشه مثل ماهی لیز میخوره زود

خیلی احساسی هستی یکم زمخت باش اینطوری سرت کلاه میرهببخش رک گفتمانتخابت درست نبودهحست زود گذرهاز عقل ...

نه درست میگید دوسال تو ذهنمه کاش میتونستم فراموش کنم  اره همه این روزا ملاکشون پوله

دیگه حوصلشو ندارم خودم تنها بمونم بهتره می‌خوام روو خودم کار کنم

تنهایی الان بهتره برات

ولی به موقع اش یک انتخاب خوب ویک  ازدواج خوب نصیبت میشه انشالله هنوز خیلی جووانی