2777
2789

ما الان جای خوبی زندگی نمی‌کنیم منطقه معمولی شهره و خونمون هم آپارتمانیه،پدر و مادرم توانایی اینو دارن که تو یه منطقه خوب شهر یه آپارتمان بزرگ و نوساز بخرن ولی بابام گیر داده که من یا میرم ویلایی یا همینجا میمونم،ویلایی ها هم خیلی گرونن تو اون منطقه و خریدنش به صرفه نیست برامون.من بخاطر خونه و زندگیمون خیلی ناراحتم هیچوقت روم نمیشه دوستامو دعوت کنم یا یکی میخواد منو برسونه دورتر از خونه‌مون پیاده میشم و بقیه مسیرو پیاده میام،واقعا اینکه میبینم میتونن برن جای بهتر و اینجا موندن خیلی منو اذیت میکنه،باعث شده دلم بخواد زودتر از این شهر برم،شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی اعتماد به نفسم هم بخاطر این قضیه اومده پایین،بنظرتون دلایل بابام خیلی مسخره نیست؟ خودش میگه من دارم منطقی و اقتصادی فکر میکنم 😑

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونن خونه ویلایی بخرم یا نه؟

در حالت عادی نه،باید یه چیزایی رو بفروشن که همچین کاریو نمیکنن عمرا،انگار منتظره از آسمون پول نازل شه

۱۰ الی ۱۲ سال پیش توی یه خونه ای زندگی میکردیم ک ته یه کوچه ی بن بست بود و فقط موتور و دوچرخه ازش رد میشد 

انقدم پیچ و خم داشت و خونه ها دیوار ب دیوار هم بودن ک صدای همسایمون وقتی توی اشپزخونه اش یا اتاقش  صحبت میکرد میومد 

من تموم بچگیم رو توی اون خونه بزرگ شدم هیچوقتم خجالت نکشیدم 

خیلی از دوستام هم دعوت میکردم و میومدن خونمون 

اینارو برات گفتم ک بگم اعتماد ب نفس و شخصیتت ربطی ب خونه زندگی نداره 

اون دوستی ک برای خونه لاکچری میاد همون بهتر ک نیاد 

توی این دنیا دوستای خاکی و بی شیله پیله پیدا کن 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

۱۰ الی ۱۲ سال پیش توی یه خونه ای زندگی میکردیم ک ته یه کوچه ی بن بست بود و فقط موتور و دوچرخه ازش رد ...

من فکر میکنم محل زندگی خیلی رو ازدواج و آدمایی که باهاشون آشنا میشی تاثیر داره،من زیاد دیدم که طرف حتی مستأجری رو تحمل می‌کنه بخاطر اینکه تو یه محله زندگی کنه،واقعا حس میکنم من براشون اهمیت ندارم که حاضر نیستن جا به جا شن،اونم وقتی تواناییشو دارن

من فکر میکنم محل زندگی خیلی رو ازدواج و آدمایی که باهاشون آشنا میشی تاثیر داره،من زیاد دیدم که طرف ح ...

ن نگران نباش 

موقع ازدواجت ک برسه خودشون یه تکونی میخورن 

با مادرت صحبت کن ک پدرتو راضی کنه

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه