2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 69 پست
من تاحالا اکس دوست پسر معمولی هیچی به هیچ با هیچ پسری هم یکمم حرف نزدم هیچی یعنی مثل خودم گیرم میاد ...

اره چراکه نه 

من خودم دوس اجتماعی داشتم اما درحد صحبت حتی نزاشتم ده قدمیم باشه الانم خاستگارهایی ک برام میان زیاد اهل این حرفا نبودن مصلن بود که رل داشتن قبلن اما رابطه نداشتن

بله خب بیماری بدیه و به شدت مسری و غیر قابل درمان یعنی همیشه ناقلی :(

اخه نه خارش داره نه درد نه خون ریزی هیچی نداره هیچی و ممکنه این وستیبول باشه ؟ اخه زگیل ک بخواد بزنه گل کلمی شکله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چراکه نه من خودم دوس اجتماعی داشتم اما درحد صحبت حتی نزاشتم ده قدمیم باشه الانم خاستگارهایی ک بر ...

ولی من میخوام هیچی نداشته باشه مثل خودم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

فک میکنی دوست دست گلم یه اشغالی گیرش امده مردک هرزه با زنانی متاهل رابطه جنسی داشت با وجود دوستم!

اره واقعا متاسفانه هست هم که ادم خیلی خوب نصیب یه کثافت میشه یا برعکس اما واقعا بیشتراونایی که خوب بودن خوبم گیرشون اومد ادم بتید از قبل تامیتونه تحقیق کنه دربارش الان دوست خودم نامزدش قبلش با صدنفربود اما همین رفیقم از خونه هم نمیزد بیرون چقد خوب بود بعد جالبش اینه بااینکه میدونست قبلن رابطه داشته قبول کرد ک نامزدی کنن خداروشکر بعداز مدتی بنا ب دلایل خونوادگی نامزدی بهم خورد واقعا حیف رفیقم بود نصیب این بی همه چیزشه

یس 🤣💔 فکر نکنم با کسی ازدواج کنم اخه حس میکنم کل پسرا با دخترا رابطه داشتن البته خوب پیدا میشه کم

والا الان پسری هم نیست که مرد باشه زن شدن اگه خیلی مرد بودن خوب بود گی نمیشدن

والا الان پسری هم نیست که مرد باشه زن شدن اگه خیلی مرد بودن خوب بود گی نمیشدن

پسرای ایرانی نه فقد خارجی میخوام 🤣💔 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ادمی ک خوب باشه خوبم نصیبش میشه

والا من بکارتم سر این اقا رفت و به من گفت ازدواجه قصدش نمیدونستم مطلقه تشریف داره وقتی متوجه عوضی بودنش شدم بهم زدم 

انتظارش هم داشتم بگی

اره خب فقد خارجی ایرانی ها پرنسسن 🤣💔

البته اسبای شرقی یا اروپایی میخوام 🤣🤣💔