2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 69 پست
میخوام بدونم که یک فرد باید زگیل داشته باشه تا یکی دیگه بیمار بشه یا ن

بله

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

وای نکنین تروخدا

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد عادی شده رابطه بانامحرم🧑‍🦯

یس 🤣💔 فکر نکنم با کسی ازدواج کنم اخه حس میکنم کل پسرا با دخترا رابطه داشتن البته خوب پیدا میشه کم

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ببخشید اسی اینچ میگم بقبه هم ببینن. دکتر معروفه خانم دکتر معرز تلویزیون میگفت چقدر ایدز داخل ایران زیاد شده حتی عدد گفت ولی یادم نمیاد.

گفت خیلیا دارن ولی میترسن کسی بفهمه نمیان واسه ازمایش گفت ا ششزمایشم رایگانه

گفت خیالتون راحت هیچکس از اعضای خانوادتون نمیفهمه. 

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

والا رواج نیست

خب خیلی عادی داری اینجا از رابطه با نامحرم میگی 

خب دکتر زنان برا چی گذاشتن 

اه چرا شباهت میدی ب برنج برکت خدا 🤢🤢

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

ادمی ک خوب باشه خوبم نصیبش میشه

من تاحالا اکس دوست پسر معمولی هیچی به هیچ با هیچ پسری هم یکمم حرف نزدم هیچی یعنی مثل خودم گیرم میاد 🤣💔

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

چقد عادی شده رابطه بانامحرم🧑‍🦯

اره والله. 

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

چندسالته واقعا عقل نداری میری با دوست پسر رابطه برقرارمیکنی اگع سنت کمه نکن اگع ازدواج کزدی طلاق گرفتی فکرنکن ازادی این کارنکن اصلا 100سال زگیل نگیری سنت که بره بالا ازخودت متنفر میشی اینقد راحت گذاشتی مردهای لجن ازت استفاده کنن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
ادمی ک خوب باشه خوبم نصیبش میشه

فک میکنی 

دوست دست گلم یه اشغالی گیرش امده مردک هرزه با زنانی متاهل رابطه جنسی داشت با وجود دوستم!

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲