2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

1334 بازدید | 69 پست

سلام بچه ها خسته نباشید من رلم قبل از من با خیل ها رابطه جنسی داشته و تایمی که باهم رل بودیم هم رابطه جنسی با خیلی ها داشت و من نمیدونستم الان برای من سواله که یکی حتما باید زگیل داشته باشه که یک فرد دیگه بگیره یا نه چون الان ۴ هفتس دیگه کات کردم باهاش شایدم بیشتر ولی میخواستم مطمئن بشم چون رفتم دکتر زنان چرپی واژن رو به جای زگیل اشتباه گرفتن که وقتی خودم چربی واژنمو خالی کردم اولش ی دونه سفید بیرون امد بعد یکمی خون و خوب شد ولی دور دهانه واژنم ی دونه های صورتی اندازه برنج خیلی کوچیک تر تازه و سرچ کردم گفتن شبیه زگیله ولی نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو یه دکتر دیگه..

توروخدا این گندکاری هارو رواج ندیدن...اه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بله رابطه داشتم که پرسیدم

فک کنم پاپ اسمیر باید بدی

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

هزینش ۳ تمنه درسته ؟

ن من تازه انجام دادم ۱۵۰۰ شد تقریبا 

بستگی داره چیو بخوان ازمایش کنن ی سریش گرون تره 

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه