2777
2789

بچه ها من واقن دلم از جنسیتم گرفته... مگه ما خودمون خواستیم زن دنیا بیایم؟ انقد همه میگن زنا حسودن و بیکارن و ب درد نخورن.. .واقن داره باورم میشه یه موجود حسودِ لوسِ بد اخلاقِ ب درد نخورم... خیلی غمگینم.. هی میگن پسرا برا رفیقاشون خیلی مشتی و فلانن و دخترا همه شون منفعت طلب و خیانت کارن...همه رو نمیشه جمع بست.. من رفقایی دارم ک واقن فداکاری کردن در حقم... خانمای واقعا کاملی رو اطرافم میبینم ک بهشون غبطه میخورم و واقن قبول ندارم ک موجودات ضعیفی هستن. همه علیه زن هان.. مورد داشتیم طرف خودش زن بوده بعد هرجا میشینه میگه استاد دانشگاه های زن همه شون عقده این.... خیلی دلم پره... از بچگی هم ما دخترارو دوست ندارن.. انگار ما همگی طرد شده ایم... اکثر معلما هم ترجیح میدن مدرسه پسرونه برن فقط چون طبیعت دخترا یکم فرق داره همین.. حالم از زندگی ب هم میخوره

نه اتفاقا الان دیگه خیلیا نمی گنخودت گفتی آدمای خوبی رو اطرافت دیدی و نشون میده این حرف اشتباههاونجو ...

آره.،، خانمای خانوادم همه ضد زن هستن... ب جز یکی از خاله هام و مامانم 

البته عمه هامم مستقل زندگی میکنن و تحصیل کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم نباید به حرف های بقیه توجه کنی ...من خودم واقعا واسم مهم نیست بقیه چی میگن ..با لبخند رد میشم ... من بهترین خودم هستم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بنظرم نباید به حرف های بقیه توجه کنی ...من خودم واقعا واسم مهم نیست بقیه چی میگن ..با لبخند رد میشم ...

نمیتونم رد شم.. فک کن خانما انقد درد بارداری و پریود میکشن بعد یه عده ازین مسائل جوک در میارن.. همیشه جوک ها برای زن ها ساخته میشن اکثرا.

نمیتونم رد شم.. فک کن خانما انقد درد بارداری و پریود میکشن بعد یه عده ازین مسائل جوک در میارن.. همیش ...

خب همینکه میتونن درد و تحمل کنند یعنی قوی هستند... 

چقدر سخت میگیری به خودت ...

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔