2821
2789

خواهرشوهرم دخترش بخاطر اینکه هفت ماهه دنیا اومد خیلی دیر حرف زد فک کنم سه سالش بود بعضی کلمات بزور میگفت بردنش دکتر خوب شده الان

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خودم پسرم ۵ سال و ۳ ماهشه دیر زبون باز کرد ولی امسال خیلی بهتر شده گفتاردرمانی هم بردمش،گفت نیاز نداره خودت باهاش کار کن ولی پیوسته گویی نداره الان خیلی نگرانشم

پسر بزرگم ۲ سال و دو ماه شروع کرد به کلمه گفتن،پسر کوچیکم ۲ سال و ۸ ماه شروع کرد،هردو مغرمونو میخورن هیچ مشکلی هم تو صحبت کردن ندارن،کلمه هارو کاملا درست و روان میگفتن،فقط دلشون نمی‌خواسته زود حرف بزنن

بره کلاس اول خوب میشه.براش خیلی کتاب داستان بخون و ازش بخواه هر چی از داستان یادشه برات تعریف کنه و ...

خب الان دارم اینطورش میکنم بهتر شده ولی هنوز پیوسته گویی اونطور نداره یا حرفای قلمبه‌ سلمبه بزنه😄

پسرم الان ۶ سالشه میخواد بره اول از ۲ سالگی میبرم دکتر پدرمون درآورد ولی حرف زد پیوسته گویی رو تقریبا داره البته فعل ها رو اشتباه میگه بعضا ولی درک رو یکم مورد داره چون طیف خیلی خفیف اوتیسم هم داره دکتر گف از ۱۰۰ تا علامت اوتیسم ۴ تاش داره

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
پسرم الان ۶ سالشه میخواد بره اول از ۲ سالگی میبرم دکتر پدرمون درآورد ولی حرف زد پیوسته گویی رو تقریب ...

خداروشکر الان بهتر شده ببخشید مثلا توی درک چی مشکل داره؟

حرفای قلمبه سلمبه میتونه بزنه پسرتون الان؟

خداروشکر الان بهتر شده ببخشید مثلا توی درک چی مشکل داره؟حرفای قلمبه سلمبه میتونه بزنه پسرتون الان؟

آره باهوشه ولی مفاهیم نه

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
خب الان دارم اینطورش میکنم بهتر شده ولی هنوز پیوسته گویی اونطور نداره یا حرفای قلمبه‌ سلمبه بزنه😄

درست میشه گلم 

حس میکنم خیلی حساسی مراقب باش حساسیت و استرس رو به پسر گلت منتقل نکنی 

مطمئن باش کلاس اول رو بگذرونه عالی میشه 

آره باهوشه ولی مفاهیم نه

پسر من خوبه توی مفاهیم همه رو بلده فقط حرفای قلمه سلمبه مثل بقیه بچه ها نمیتونه بزنه😊

و اینکه یکم کم حرفم هست،پسر شما چی کم حرفه یا پرحرف تو خونه؟

مال من بیشتر بیرون پرحرفی میکنه و فضولم هست میگه اینو بپوش این رژو بزن موهاتو باز بزار به بابا چی گفتی کی زنگ زد چی گفت و ... ولی یکم کم حرفی رو هم داره

درست میشه گلم حس میکنم خیلی حساسی مراقب باش حساسیت و استرس رو به پسر گلت منتقل نکنی مطمئن باش کلاس ا ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم فقط برسه بره مدرسه دیگه هیچی نمیخوام