2777
2789

اون منو دوسم داشت خیلی باهام خوب بود رابطه مون خیلی خوب بود فقط این اواخر اینقد وابسته شدم اینقد بهش گیر دادم که یه دفعه گفت جداشیم بهتره منم گفتم باشه و‌ رفتم ، دو هفته ست کات کردیم الان وابستگی م خیلی کم شده ولی دلم برای رابطه خوبمون تنگ شده ۲۸ سالمه دلم نمیخواد با این سن دوباره برم تو رابطه جدید، بنظرتون بعد کات دیگه تمومه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون دنبال بهونه بوده جدا بشه 

آدم عاشق کسی باشه و طرف هم زیاد گیر بده سعی میکنه مشکل رو حل بکنه نه این که بگه کات بای بای 

پس بهتره خودت رو قول نزنی 

به نظر من وقت گفت کات شمام قبول کردی بهتره دیگ خودتو کوچیک نکنی 

بلاخره دو هفته گذشته 

ایشون دنبال بهونه بوده جدا بشه آدم عاشق کسی باشه و طرف هم زیاد گیر بده سعی میکنه مشکل رو حل بکنه نه ...

ن اینجوری نیست

طرف من ادم خوبی نبود ولی برای من ب شدددت جذاب بود

اونقدر اذیتم کرد ک ولش کردم و رفتم و هرگز بهش برنگشتم

بعضی وقتا طرف اونقدر اذیتت میکنه ک با تمام دوست داشتنها مجبوری ولش کنی

😘Thanks GOD 
ن اینجوری نیستطرف من ادم خوبی نبود ولی برای من ب شدددت جذاب بوداونقدر اذیتم کرد ک ولش کردم و رفتم و ...

من اذیتش نکردم من براش خیلی خوب بودم اونم برای من خیلی خوب بود اصلا خیلی صمیمی و نزدیک بودیم هنوزم منو آنفالو نکرده استوریمم میبینه من نمیدونم یه دفعه چیشد اینجوری شد واقعا نمیدونم فقط ۳ روز پشت سر هم غر زدم اون هیچ بهونه ای نیاورد فقط گفت کات کنیم هنوزم میگم اون منو دوسم داشت

ن اینجوری نیستطرف من ادم خوبی نبود ولی برای من ب شدددت جذاب بوداونقدر اذیتم کرد ک ولش کردم و رفتم و ...

خودتم میگی اون قدر اذیت کرد تا ولش کردم  یعنی همون اول بسم الله نگفتی خدافظ کات کنیم 

بعضی وقتها وابستگی هم با عشق اشتباه گرفته میشه در کل 

مساله ایشون فرق میکنه همون اول سر یه مشکل بگه طرف کات یعنی واقعا حسی در میون نبوده

خودتم میگی اون قدر اذیت کرد تا ولش کردم یعنی همون اول بسم الله نگفتی خدافظ کات کنیم بعضی وقتها وابس ...

نمیزاشت برم

سره مسایل کوچیک لجبازی میکرد حرصمو درنیورد از اون طرف میومد اصرار و التماس و شکر خوردن و منت کشی

وقتی میخاستم کات کنم ب هیچ عنوان نمیزاشت برم کلی منتمو کشید

یک ناه طول کشید تا تونستم کات کنم

باز هم چندین بار اوند برای برگشت

ولی خب من دلم خیلی ازش شکسته بود

😘Thanks GOD