2821
2789
عنوان

خیانت همسر

121 بازدید | 14 پست

سلام وقت بخیر 

من امروز گوشی همسرمو چک کردم دیدم تو دیوار این خانما که با عنوان کفش مجلسی تن فروشی میکننن همسرم بهش پیام داده اونام ی لینک تلگرام براشون فرستاده  متاسفانه از قسمت اعلان ها فقط میتونم چک کنم ندیدم همسرم چه پیامی دادن 

ولی پاک کرده

میخاستم ببینم من چیکار کنم  راهنمایی کنید لطفا

قبلا هم حس ششم  حدس زدم خیلی با تلفن حرف میزنه پیدا کردم شماره رو 

ولی کلی قسم خورد که مشاوره و روانشناس هس مشورت میخاسته اخه همسر من افسردگی داره و اختلال دو قطبی داره حدودا نتونستم چیزی ثابت کنم 

الان تو این مورد نمیخام عجله کنم  چون نمیشه بهش ثابت کرد  دعوا راه میندازه  آبرو ریزی میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آدم اگه شک داره، بهتره اول خودش رو آروم کنه. عجله نکن، بیشتر تحقیق کن بدون سروصدا. اگر همسرت مشکل روانی داره و احتمال داره واکنش نشون بده، سعی کن بدون برخورد دعوایی باهاش حرف بزنی یا رفتارهاشو بهتر بشناسی. مراقب خودت باش و عجله نکن به نتیجه نرسیده.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اگ مردی بخواد خیانت کنه،خیلی راه بلده ک کارش رو توجیح کنه و خاک توسرش واقعا

یه روز پارک بودم ، طرف با زن و دخترش اومده بود، زنش خیلی اونطرفتر نشسته بود ، بعد این داشت با یه زنه حرف میزد نزدیک ۱ ساعت و ظاهرا اون زنه هم دوتا بچه داشت 

واقعا  دلم میخواست بگم ک بیشرف با وجود این بچه و زن خودت، دیگه چ مرگته

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
اگ مردی بخواد خیانت کنه،خیلی راه بلده ک کارش رو توجیح کنه و خاک توسرش واقعایه روز پارک بودم ، طرف با ...

واقعا ادم نمیتونه درک کنه من تو خودم دیدم مگه چی کم گذاشتم نه اخلاق درست حسابی داره نه حقوقی 

هس با این وجود من خودم کار میکنم پولمو میدم بهش برای خونه خرج میکنم  توقع زیادی نداشتم ازش ولی الان پشیمونم نباید دلت برای کسی بسوزه

من بخاطر افسردگیش و روان ناسالمش خیلی درکش کردم ولی حیف

واقعا ادم نمیتونه درک کنه من تو خودم دیدم مگه چی کم گذاشتم نه اخلاق درست حسابی داره نه حقوقی هس با ...

چی بگم ، خیلیا واقعا مریضن

یکی میگفت فلانی با وجود زن و بچه همش دنبال ناموس مردم میگرده

میگفت یه روز با رفیقش افتاده بودن دنبال یه نفر وقتی نزدیک شدن دیدن ک زن خودشه

البته امیدوارم شوهرت تا این حد مریض نباشه

چی بگم ، خیلیا واقعا مریضنیکی میگفت فلانی با وجود زن و بچه همش دنبال ناموس مردم میگردهمیگفت یه روز ب ...

از این میسوزم که تظاهر میکنه که تو نباشی من نمیتونم زندگیمو ادامه بدم 

نمیدونم واقعا نمیشه به حرفا اعتماد کرد

از این میسوزم که تظاهر میکنه که تو نباشی من نمیتونم زندگیمو ادامه بدم نمیدونم واقعا نمیشه به حرفا اع ...

خب اینکه یه مرد خطایی انجام بده، دلیلی نمیشه ک همه حرفاش دروغ باشن

پس شما هم بیشتر حواست بهش باشه، ممکنه خیلی از مردا بخاطر عدم همراهی همسرشون در رابطه با مسائل زناشویی ک یا بخاطر مقایسه ای ک انجام میدن مرتکب خیانت میشن و به هیچ وجه این دلایل توجیح کننده نیستنداگ اما هر زنی بهتره دلایل خیانت همسرشو بدونه و واسه رفع اون تلاش کنه

ارزو میکنم زندگیتون درگیر اینجور مشکلات نشه 🙏

خب اینکه یه مرد خطایی انجام بده، دلیلی نمیشه ک همه حرفاش دروغ باشنپس شما هم بیشتر حواست بهش باشه، مم ...

ممنون عزیزم 

متاسفانه برای اینا ارثی هس 

بیچاره مادرشوهرم از خیانت های پدرشوهرم تعریف میکرد من فک میکردم همسرم با باباش فرق داره چون بالاخره این خودشم آسیب دیده بود از کارای باباش و اذیت شدن های مادرشو دیده

ممنون عزیزم متاسفانه برای اینا ارثی هس بیچاره مادرشوهرم از خیانت های پدرشوهرم تعریف میکرد من فک میکر ...

خواهش میکنم

با این وضعیت باید خیلی بیشتر مواظب باشی

گاهی وقتا بعضی آدما باید سرشون به سنگ بخوره تا آدم بشن😊

اینکه شما میگی میری سرکار و پولاتو بهش میدی باید روزی صدبار دستتو ببوسه،هنوز قدر تو رو نمیدونه وگرنه بلانسبت شما اگه زنی ک هر روز براش خرج میتراشید و هر جور میخواست رفتار میکرد باهاش بود بهتر متوجه میشه ک یه مو از زن خودش ارزش داره به همه اونایی ک بهشون فکر میکنه،

اگه تونستی باهاش حرف بزن و بهش بگو  اینکه یه مرد اگه به زنش خیانت نکنه دلیل متعهد بودنش نیست، متعهد بودن اینه که یکی در شرایطش قرار بگیره و خیانت نکنه، بهر حال یه جور بهش بفهمون که حرفاتو تا حدودی باور نکردم پس کاری نکن که به همه حرفات شک‌کنم

آرزو میکنم زندگیتون پراز آرامش باشه🌹

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792