2777
2789

مثلا بهش میگم مرد همسایمون چندروز پیش بهم اشاره میکرد که بیا خونمون. بعد دیدم شوهرم بعد چندروز داره بهش سلام میکنه و احوالپرسی

🌟💌معجزه برای کسانی که به آن ایمان دارند اتفاق می افتد💌🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز ازش پرسیدم چرا اینطوری میکنی میگه چون مرده انگار دیوونست و قبلا با همسایه ها مشکل داشته و نمیخوام مشکلی پیش بیاد و دعوا بشه بعد برامون دردسر درست میشه. چرا حس میکنم شوهرم ترسو هستش نمیدونم حق با اونه یا خودم زیادی حساس شدم

توضیح نوشتم

نه در این حد بی.ـ... 

بگم فلانی نگاه میکرد. میگه اگر دیدی بازم زل زده. بهش تیکه بنداز.. یازم تکرار کرد بگو خودم بیام تیکه یندازم. یه مزد قوزمیت هست تو. محل هر دفعه زد میشدم دتت سرمو میگرفتم بالا دیدم زل زده لهم باز اخر چنان بهششش اخم کردم شوک شد ـسرشو انداخت پایین به همسرم گفتم. رفت با متلک بهش مفهومو رسوند. اونم دیگه به غلط کزدن افتاد و توجیه کرد ــاللن جرات نداره نگام کنه قرمساق 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نه در این حد بی.ـ... بگم فلانی نگاه میکرد. میگه اگر دیدی بازم زل زده. بهش تیکه بنداز.. یازم تکرار کر ...

خوشبحالت ... من که حتی حس کردم براش مهم نیست

خوشبحالت ... من که حتی حس کردم براش مهم نیست

ممنون.. 💔💔💔

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏