2821
2789
عنوان

درامد اسنپ

1238 بازدید | 14 پست

من پسرم ۲۶ سالمه.....

من میتونم روزانه تا ۷۰۰ هزار تومن ( ماهی ۲۱ میل ) یا یکم تلاش بیشتر روزی ۱ میل ( ماهی ۳۰ میل) با ماشینم که ۲۰۶ سقف شیشه ای هستش که ۱۹ هزار کیلومتر فقط راه رفتم باهاش در بیارم....

در مورد هزینه های ماشینم بگم راننده ای نیستم که به ماشینم فشار بیارم یا انقدر ناشی باشم مثلا راننده هایی که فشار میارن تا شتاب بیشتری بگیرن نیستم و در حد تعویض روغن یا لنت هزینم بشه دیگه 

بنظرتون خرج ۲ نفر در میاد ؟؟؟ یا با همین در امدم که قطعا خرج خودم در میاد صفا کنم؟😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم ی جایی کار میکنم ک بیمه بشم واس فردا روزم حداقل ی آب باریکه داشته باشم

تا همیشه ک ادم‌نمیتونه کار کنه 

اونم اسنپ ک مدام باید از ۳ عضو بدن استفاده کنی

پا . مغز .‌چشم 

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

عجیبه یعنی چی؟؟؟؟ والا متقاضی و مسافر که فراوونه تو استان تهران خیلی راضیم خداییش

برا شغل دم خوبه اما برا شغل اول روش حساب نکن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من باشم ی جایی کار میکنم ک بیمه بشم واس فردا روزم حداقل ی آب باریکه داشته باشمتا همیشه ک ادم‌نمیتونه ...

بیمه مشاغل ازاد تامین اجتماعیم حدود ۲ ساله خودم پرداخت میکنم ماهی ۱ و ۶۰۰ میدم بعد ۳۰ سال بازنشستم

بیمه مشاغل ازاد تامین اجتماعیم حدود ۲ ساله خودم پرداخت میکنم ماهی ۱ و ۶۰۰ میدم بعد ۳۰ سال بازنشستم

پس حرفی نمیمونه موفق باشید

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

مشکل ابنجاست دونفر نمیمونید ...سه نفر وچهار نفره میشید

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
برا شغل دم خوبه اما برا شغل اول روش حساب نکن

والا شغلی ندیدم که به من زیر ۳۰ سال بیاد ماهی ۳۰ تمن بده.....

من تازه چیییییی بعد از ظهرام میخوابم شبم از ترس خفت گیری کارو تعطیل میکنم 

تازه اونم چیی رفیقم بعد از ظهرا نمیخوابه و تا شبم تا اخر شب کار میکنه روزی ۲ میل درمیاره

اونوق بعد ۳۰ سال چقدر بهت میدن؟

خب حقوق بازنشسته های تامین اجتماعی سال به سال بابت وضعیت اقتصادی و تورم تغییر میکنه و شما بعد ۳ سال نمیدونی تورم و وضعیت چه شکلیه حالا چه برسه به این که بگی بعد ۳۰ سال حقوق بازنشسته تامین اجتماعی چقدر میشه؟😂