2777
2789
عنوان

میخوام خاک کنم

157 بازدید | 4 پست

نمیشه

اون سه سال زندگی

هرزاگاهی مرور می‌کنم

تو سایت زیاد گفتنم

تو فضای مجازی

و واقعی

که میدونم اشتباهه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

چیزی رو ک بنویسی باید پاک کنی یا پاره کنیاینجا نوشتن اشتباست

اره

خداروشکر حکمت خدا 

و زنوگی جدیدم

پسرم نزدیک ۱۱ ماهشه

او ن آدم که هیچ 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارهخداروشکر حکمت خدا و زنوگی جدیدمپسرم نزدیک ۱۱ ماهشهاو ن آدم که هیچ

الحمدلله💚

ای جونم

خاله به قربونش💕

اینا رو بنویس اینجا گلی

خاطرات خوب  و خوشیای زندگیتو

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
الحمدلله💚ای جونمخاله به قربونش💕اینا رو بنویس اینجا گلیخاطرات خوب و خوشیای زندگیتو

به ولای علی

قربانی شدم ازدواج قبلی

درست نبست

اونم با عقل ۳۲ سالگی م

اون همه رد کردم هچل هفت 

ناجور

کمیت بود کیفیت نبود 

موقع ازدواج 

اول م

که آخر سر با اون مرد ازدواج کردم

خلاصه اون همش اه حسرت بچه داشت

ولی همینجور که خ استم

زندگی  م پبش رفت