2777
2789
عنوان

هنوز سلامت نخوندم نمیدونم چمههت

170 بازدید | 21 پست

چیکار کنم در حد هفت بگیرم؟؟؟

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

الان پاشو شروع کن تا صبح میرسی بخونی کلشو

خلاصع بخونم از همشون؟؟؟خلاصه ای 

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷ !!!!!!!؟؟؟

بنده خدا اومدیمو ارفاق نکردن

سلامت بدتره

معلم اختصاصی تصحیح نمیکنه

یهو دیدی نمره نیاوردی

بشین سریع بخون

سر یع درس چرت از زندگی نیوفتی

دیپلمت بیوفته شهریور

اصلا باید بیخیال دانشگاه بشی برای ترم مهر

بشین از درس اخر سریع بخون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خلاصع بخونم از همشون؟؟؟خلاصه ای

خلاصه اگر کامله بخون اگه ناقصه نه همون متن کتاب رو بخون چون اگه ناقص باشه وقت میذاری ولی نمره نمیگیری زحمتت هدر میشه

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
۷ !!!!!!!؟؟؟بنده خدا اومدیمو ارفاق نکردنسلامت بدترهمعلم اختصاصی تصحیح نمیکنهیهو دیدی نمره نیاوردیبشی ...

باید هفت بگیرم ک قبول شم چرا ارفاق نکنن.بنظرت برم خلاصه نویسی از همشون بخونم بعد نمونه سوال؟؟؟

خلاصه اگر کامله بخون اگه ناقصه نه همون متن کتاب رو بخون چون اگه ناقص باشه وقت میذاری ولی نمره نمیگیر ...

خلاصه چیزای مهم رو گفته اخع من کندم توو حفظیات چیگار کنم😭🍃🍃

بشین بخون حداقل نمره بهتری بگیری، 7 اخه؟ نمونه سوالات سال های پیش رو حتما بخون

فقط نمونه بخونم حله؟

خلاصه چیزای مهم رو گفته اخع من کندم توو حفظیات چیگار کنم😭🍃🍃

کاری نمیشه کرد دیگه بخون فوقش درس های کم اهمیت تر رو خلاصه بخون ولی متن کتاب رو بذار اولویت 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
جزوه رجایی 61 صفحس اونو بخون

از کجا پیدا کنم

باید هفت بگیرم ک قبول شم چرا ارفاق نکنن.بنظرت برم خلاصه نویسی از همشون بخونم بعد نمونه سوال؟؟؟

چجور میتونن ارفاق کنن

تصحیح الکترونیکه

۲ بار جدا تصحیح میشه

۷ چیه برای سلامت

ببین 

سوال سلامت سال پیشو دانلود کن

یادمه ۴ صفحه ایی بود فک کنم

سر تصحیحش شنیده بودم

ببین شکل سوالا چجوریه

از درس اخر بشین بخون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥