2777
2789
نه نبود کلی قربون صدقش رفتم کلی باهاش مهربونی کردم بعدش گفت من با یکی دیگم 😭😭

اشکالی نداره الان برات درس عبرت شد

ببین اون بهت نارو زد و رفت

اون تورو مسخره خودش کرد

الان وقت فکر کردن به اون نیست

الان فقط تلاش کن تا امتحاناتتو خوب بدی

تو کنکور داری

دیگه از فکرش بیا بیرون

منم سن تو بودم این چالش هارو داشتم

اگه حرفایی که الان من دارم بهت میزنم یکی بود بهم میگفت 

تو سن ۲۹ سالگی با یه بچه تازه به فکر گرفتن لیسانس نمیوفتادم.

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکالی نداره الان برات درس عبرت شدببین اون بهت نارو زد و رفتاون تورو مسخره خودش کردالان وقت فکر کردن ...

مرسی آبجی بزرگه 

دنیای بدیه منی که از این کارا بدم میومد گوش دوستامو میپیچوندم که دخترای مردمو اذیت نکنن فکر نمیکردم کسی اذیتم کنه هعی 

مرسی آبجی بزرگه دنیای بدیه منی که از این کارا بدم میومد گوش دوستامو میپیچوندم که دخترای مردمو اذیت ن ...

گذشت دیگه تموم شد رفت

نه بهش فکر نه براش تاپیک بزن

با دیدن ناراحتیت اون لذت میبره

برو سر درست و ذره ای فکرت نره پیشش

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اشکالی نداره الان برات درس عبرت شدببین اون بهت نارو زد و رفتاون تورو مسخره خودش کردالان وقت فکر کردن ...

دایی من ۴۲ سالشه امسال فوقشو میگیره دکترا هم قبول شده بهمن میره سر کلاس هیچ وقت دیر نیست امیدداشته باش آبجی ایشالا خدا نی نی کوچولوتو هم حفظ کنه 

دایی من ۴۲ سالشه امسال فوقشو میگیره دکترا هم قبول شده بهمن میره سر کلاس هیچ وقت دیر نیست امیدداشته ب ...

ممنونم🍀

گذشت دیگه تموم شد رفتنه بهش فکر نه براش تاپیک بزنبا دیدن ناراحتیت اون لذت میبرهبرو سر درست و ذره ای ...

تو تاپیکش پیام میدم بهم میگه زر نزن 😭 

منی که حتی به اسم هم کم صداش میزدم همش میگفتم گل خانوم 

تو تاپیکش پیام میدم بهم میگه زر نزن 😭 منی که حتی به اسم هم کم صداش میزدم همش میگفتم گل خانوم

الان پیام دادی؟

حداقل نام کاربریشو بگو

نه دیگه نمیخواد حرفی بزنم دیگه پیام ندادم بهش گفتم چشم 😭

افرین