2777
2789
توضیح دادم پریشب حمله عصبی بهم دست داد تو دستشویی افتادم کف زمین بابام اومد جمعم کرد 😭

چه کردی با خودت آخه

اون تو این سایتتتتتتت وای

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضعیت همه دانش آموزا اینه نمیشه کاریش کرد فقط هر چقدر تونستی بخون زیاد هم به خودت فشار نیار هر چیزی خدا بخواد همین میشه ما تلاشمون رو می کنیم دیگه بقیه دست خداست

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

نمیدونم به دختره گفتم دو ساله قرص میخورم اما نامرد رحم نداشت گفت میخواستی خودت وابسته نشی 😭

راس میگه

اینجا جای وابسته شدنه؟

یه فکری به حال خودت بکن داش

بدنت گلی همس اینقدر قرص نخور

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

فکر کردم همه سادن مثل منه بدبخت فکر کردم اگه خوب باشیم بقیه هم خوبن باهامون 😭

چندسالته

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اسمشو نمیگم چون قرار بود قول بدیم به هم هیچ وقت بدی نکنیم اما زیر قولش زد 😢

هیچوقت از سر تنهایی به هرکسی دل نبند و وابسته نشو

اونم اینجایی ک نمیدونیم کی زنه کی مرده

اصن شاید یه مرد بوده

چندسالته

۱۸ سال آخرم اوضاع خوب نیست 

پارسال نهایی ۱۹.۷۰ شد معدلم نامردا تاثیرو مثبت کردن هر چی رشته بودم پنبه شد تا الان هم خوب نبودم ادبیات ۱۸.۵ دینی ۱۹.۵ 

۱۸ سال آخرم اوضاع خوب نیست پارسال نهایی ۱۹.۷۰ شد معدلم نامردا تاثیرو مثبت کردن هر چی رشته بودم پنبه ...

خیلی خوبه نمراتت.حتما ک نباید ۲۰ بشی.تو تلاشتو کردی

هیچوقت از سر تنهایی به هرکسی دل نبند و وابسته نشواونم اینجایی ک نمیدونیم کی زنه کی مردهاصن شاید یه م ...

نه نبود کلی قربون صدقش رفتم کلی باهاش مهربونی کردم بعدش گفت من با یکی دیگم 😭😭