2789
من اگه اون چیزی که میخوام نشه دیگه نمیتونم زنده باشم 😢

عاشق شدی؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@گوزوی_نینی_سایت‍

اسمش چرااینطوره ؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

ذهنم درگیره خستم تقریبا دو روز یکبار میخوابم همینجور وزن کم میکنم از استرس کم مونده سکته کنم نمیتونم ...

ذهنت درگیر امتحاناته فقط؟یا مسئله دیگه ایم هست؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

اگه پاستوریزه نبودم الان اینستا یا تلگرام بودم یا این سایت در به در

منم کلا بجز اینجا جایی نمیرم 🤣

در این حد بچه سر بزیرم 🤣

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

عاشق شدی؟

نه منظورم آینده تحصیلی و شغلیمه 

من کلا اهل این کارا نبودم نه رابطه ای نه دوستی نه دختری یه نفر اومد اذیتم کرد خیلی تو همین سایت هم هست با اینکه مشکلاتمو گفتم بهش بهش گفتم من همین الانش تنها امیدم برای زنده بودنم آینده ای که میخوامه اما اذیتم کرد یه هفته ذهنمو درگیر کرد بعد گفت همش شوخی و دروغ بود حتی اسمم فقط خواستم حوصلم سر نره 😭😭

نه منظورم آینده تحصیلی و شغلیمه من کلا اهل این کارا نبودم نه رابطه ای نه دوستی نه دختری یه نفر اومد ...

تو واقعا چه فکری کردی که اینجا به یکی اعتماد کردی و دلبستی؟؟؟؟؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

من اگه اون چیزی که میخوام نشه دیگه نمیتونم زنده باشم 😢

دادا این چه حرفیه میزنی

ببین گاهی وقتا پاره  میشه ولی باید گره بزنی هیچ راهی نیست . 

فک کنم دغدغت  کنکوره .  بخون به هیچی فک نکنننن .  یا میشه نمیشه اگر شد که خیلی خوبه  خوشبحالت 

اگر نشد هم فدا سرت سال بعد دستت پر تره بهتر پیش میری نتیجتم بهتر میشه

نه منظورم آینده تحصیلی و شغلیمه من کلا اهل این کارا نبودم نه رابطه ای نه دوستی نه دختری یه نفر اومد ...

خداییش اینجارل زدن نداره

نگران آینده نباش تلاش کن درست میشه