2777
2789
عنوان

بعد میگم مقصر زنا هستن فحش میدید

1614 بازدید | 106 پست

دختر ۲۳ ساله میره با مرد ۵۴ ساله الان تاپیکش بود

مرد وقتی میبینه دختر ۱۸ ،۱۹ ساله دنبال رابطه ی جنسی باهاشه دنبال رابطه باهاشه معلومه نمیره سمت سن و سال خودش

وقتی مردء متاهل میبینه زنش تو خونه مشغول زندگیه حالا مشکلیم دارن میره بیرون میلینه دخترا اویزونش میشن معلومه میره سمتشون

دختره تاپیک زده ۵ ساعت خونش بودم فقط ی بار باهام بود چرا؟

دیگه جای دفاع نذاشتن ی سریا

پسرا تو مهمونیا سرشون دعوا میشه

دخترا تو هر شرایطی اویزونشون میشن

چرااااااا اخه

این چ وضعیه

چرا ی سریا جنسیتمونو خار و خفیف میکنن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون که هی ترو خدا سرزنش نکنید بود و ترکید لحظاتی پیش؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دخترای جدید بلانسب خوبا شون واقعا واسه خودشون ارزش قائل نیستن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

به کثافت کشیدن جامعه رو چه بعضی اقایون چه بعضی خانوما 

ادم چندشش میشه یه سری چیزا رو میبینه میشنوه 

خدایی رسمش نیس 

نه شخصیتی نه شعوری نه یکم غروری 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

دو طرف مقصرن.چرا فقط،دختره

تا ۹۰ درصد مقصر اصلی همه چی زن هست ولی متوجه نیستیم این همه ایراد و فضولی فقط از طرف همجنسامونه چقدر حالم بهم میخوره یه سریا رو میبینم 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

هردو مقصرن ولی از زن ها همیشه انتظار بیشتری میره اونی که بی ارزش شده اینجا دختره لااقل عرف جامعه اینطوره

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

هنوز تو شک تاپیکشم مخصوصا اونجایی که یه کاربر گفت مرده زن داره ‌...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

روح و بدن خودشه ،البته این فکر من نیس فکر و حرف خودشونه

لابد قیمتش همینه که با پیرمرد بی تعهد بریزه رو هم

من که مزاحم این ادما نمیشم

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

آره دیگه مردا پررو شدن اینطورچون میبینن زنا دنبالشونن و راحت قبول میکنن باهاشون باشن

والا بخدا

طرف پول نداره دختره خرجشم میده

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دو طرف مقصرن.چرا فقط،دختره

چی بگم ک هیچی نگم بهتره