2777
2789
عنوان

بعد میگم مقصر زنا هستن فحش میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 106 پست
والا بخداطرف پول نداره دختره خرجشم میده

😂😂😂😂نوبره والا

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

اره یه ادم مزخرف سریع گزارش زد نزاشت بخونیم‌چی‌میگه. منم هکیشه گفتم مقصر اصلی زنها هستن وگرنه مردا ک ...

باشه مرد تنوع طلب با این حرفها مردارو توجیح نکنید

تو ی اشتباه دو طرف مقصرن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم که از خواهر بیشتر دوسش داشتم کلی هم بهش خوبی کرده بودم نمک نشناس میخاست با شوهرم باشه حالا ش ...

حدود ۲۰سال پیش من یه دوست پسر داشتم نزدیکترین دوستم باهاش رفیق شد.منم جفتشونو گذاشتم کنار

وقتی ی سری از همجنسام دم دستی میکنن خودشونو ب پیرمردم پا میدن و نگران از دست دادنشن نگران اینن ک خوب ...

یعنی اون فرد شعور تاهل و تعهد نداره و هر جور شده دنبال بهونه است که خیانت کنه حالا با این دختر نشد با یکی دیگه 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
مردها پاک و منزه ان دیگه.تا دیدگاهتون اینه جامعه تغییر نمیکنه

مردا پاک نیستن خواهرء من

ی بار با چشم باز ببینید

مردء زن داره ۵۴ سالشه دختر ۲۳ ساله چسبیده ب مرده و ناراحته از اینکه طرف ی بار باهاش رابطه جنسی برقرار کرده

ناراحته از اینکه مرده گفته تا ی هفته نیا سمتم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مقصر کسیه که خطا کرده. ربط به جنسیتش نداره. چشم‌های زیباتون رو باز کنید، از مغزتون که حتما حتما خیلی هم درجه‌یک و نابه بهره ببرید و برای اولین بار سعی کنید چیزی رو که هزاران و میلیون‌ها سال توی مغز بشر فرو کردن، با عقلتون بسنجید. جنسیت هیچ تأثیری در بدی و خوبی انسانها نداره. مردها بیشتر خوبن یا بیشتر بدن هم نداریم. زنها بیشتر مقصرن یا کمتر مقصرن هم نداریم.

انسان (چه مرد، چه زن) میتونه خطاکار باشه یا نباشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
یعنی اون فرد شعور تاهل و تعهد نداره و هر جور شده دنبال بهونه است که خیانت کنه حالا با این دختر نشد ب ...

پس فک کنم ۹۰ درصد مردا شعور تاهل و تعهد ندارن

خانومام ک پاک و منزه هستن فقط اقایونن ک خرابن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

باشه مرد تنوع طلب با این حرفها مردارو توجیح نکنیدتو ی اشتباه دو طرف مقصرن

صد درصد دو طرف مقصرن، ولی زن ها بیشتر. این زنهای داغون بس خودشونو راحت در اختیار این پسرا گذاشتن. مجرداش میگن چرا زن بگیرم. متاهلاشم که ۹۰درصد دارن خیانت میکنن به زنهاشون. 

اصلا ربطی به ملیت نداره یعنی پس بقیه دخترای شهرای دیگه اویزونن؟همش برمیگرده به تربیت خانوادگی

چرا میگین نداره ؟ اصلا تا حالا از نزدیک با خانواده های جنوبی یا مثلا قومیتی برخورد داشتین    تو شهر ما دوست دختر دوست پسر خیلی بده    آبرو واسه امون خیلی مهمه    نمیگم همچین چیزهایی نیست اما نسبت به بقیه ی شهر ها کمتره    دختر مجرد بره با پیرمرد پارتی های شبانه  خانواده بفهمن پوستش کنده است واسه همین عادی نیست 

دم دخترهای شهر خودمون گرم بلوچیم آویزون نیستیم نمیگم اصلا نیست اما نسبت به بقیه ی شهرها خیلی ...

اقا من یه سوال دارم ازت خیلی ام برام مهمه چون قراره یه مدت بیایم زاهدان ، راست میگن امینت نداره ؟ خیلی میترسم من باور نمیکنم چون مگه میشه اینجوری باشه ؟ میشه بگی بهم اونجا اوکیه ؟ یعنی جو ش چطوریه  یا رفتار ادما با قومیت غیر از خودشون ؟

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

وقتی ی سری از همجنسام دم دستی میکنن خودشونو ب پیرمردم پا میدن و نگران از دست دادنشن نگران اینن ک خوب ...

وقتی مجرد بودم خیلی مواظب بودم طوری رفتار نکنم با همجنسام که سر خودم بیاد کلاس کنکور  میرفتم مدیرش سعی داشت بهم نزدیک شه درصورتی که زن و بچه داشت بارها بلاکش کردم حتی دروغ گفتم نامزد کردم فقط از آه زنش میترسیدم متاسفانه اعتقادات کم شده 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن