2777
2789
عنوان

سلیقه مردا

133 بازدید | 12 پست

زنایی که کتاب میخونن ادامه تحصیل میدن فقط درگیر چیزهای سطحی نیستن 

فقط زن خوشگل و خوشتیپ میخوان که براشون اشپزی کنه همین

حالا شغل هم داشته باشه که برای هرچیز کوچیکی دستش دراز نباشه

از طرز فکرشون بدم میاد

اونا همه زنا رو دوس دارن جز زن خودشون زیاد درگیرشون نشو

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

همه اینجوری نیستن که مثلا پدر شما تاحالا شمارو سوق نداده به سمت دانشگاه و مستقل شدن و بالا بردن اطلاعات عمومیتون؟

همین پدرا نشون میدن که همه آقایون طرز فکرشان این نیست 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از طرز تفکر کسایی که اخلاق یک نفر یا چندین نفرو ب همه نسبت میدن بدم میاد 

الان خیلی از خانما واسشون مهم نیست طرف شعور داره؟ شخصیت داره؟ انسانه؟ فقط شرایط مالی طرف رو می بینن

حالا باید بگیم زن جماعت دنبال پول؟ 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

همه اینجوری نیستن که مثلا پدر شما تاحالا شمارو سوق نداده به سمت دانشگاه و مستقل شدن و بالا بردن اطلا ...

دانشگاه و مستقل شدن فرق داره یک چیزی هست که همه الان انجام میدن

منظورم کسایی هست که دنبال تحصیل حداقل دکتری هستن و پژوهش انجام میدن و مدام مطالعه دارن روزانه

مدرک رو که همه دارن الان 

برای دختراشون که نه ،برای همسرانشون منظورشه. ولی بازم صفر و صدی نیست همه چی.

هستن مردایی که برای همسراشونم این طرز تفکر رو دارن انصافا خوب نیست دیگه انقد صفر و صدی قضاوت کنیم😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دانشگاه و مستقل شدن فرق داره یک چیزی هست که همه الان انجام میدنمنظورم کسایی هست که دنبال تحصیل حداقل ...

خب شماهم احتمالا متوجه حرف من نشدی منم منظورم از استقلال همینی هست که شما میگین من دور و اطراف خودم از این مردا خیلی دیدم حتی مردایی که بچه هاشونو خودشون نگه میدارن تا همسرشون بتونه ادامه تحصیل بده همون تو مقطع دکترا یا به پژوهشاش برسه انقد بدبین نباش به اطرافت فقط آدم درستشو بگرد پیدا کن اگه پیدا شد که مبارکه اکه هم نه غمی نیست تنهایی میگذرونیم😅

خب شماهم احتمالا متوجه حرف من نشدی منم منظورم از استقلال همینی هست که شما میگین من دور و اطراف خودم ...

والا مردا با سواد هم تو فکر این چیزها نیستن 

تصورشون خیلی پایینه

آره تنهایی بهتره

مردا به زنا نیاز دارن نه زنا به اونا

والا مردا با سواد هم تو فکر این چیزها نیستن تصورشون خیلی پایینهآره تنهایی بهترهمردا به زنا نیاز دارن ...

هست باور کن دیدم که اینجوری با قطعیت میگم هست فقطم تو فامیل و آشنا هامون نه ها تو غریبه ها هم دیدم ولی سخت پیدا میشن دیگه یه خورده باید صبوری به خرج بدی😂