2777
2789

چرا همش به ما دیکته میکنن که فقط باید بدویی و از زندگی لذت نبری؟

من تا یه سنی خیلی خوب زندگی کردم تا چهارده سالگی زندگیم متعادل بود هم باشگاه میرفتم هم درس میخوندم هم کلاسای هنری میرفتم و یه تعادل عالی تو زندگیم جریان داشت .

بعد گفتن دیگه ورزش و خیاطی رو بذار کنار بچسب به درست تا تیزهوشان قبول شی . منم همه ی تفریحاتو کنار گذاشتم و تیزهوشان قبول شدم ، بعدش گفتن حالا حسابی بخون تا کنکور خوب بدی و زبانم حسابی بخون تا ایلتس بگیری، منو هیچ جا تفریح نمیبردن و خونه نشین بودم . کنکور خوب دادم یکی از بهترین دانشگاه های ایران مهندسی لیسانس گرفتم و آیلتسم گرفتم . تمومه این مدت زندگی نکردم و روزی هشت الی ده ساعت شاید درس میخوندم، تهش دیدم اصلا کار کردن واسه دیگران و کارمندی رو دوس ندارم.

واسه خودم کار ازاد زدم . ولی دوباره به زندگی نرمال برگشتم . الان متاهلم هم کارای خونه رو انجام میدم هم کار ازادمو انجام میدم و هم باشگاه میرم و هم هر روز تو طبیعت پیاده روی میرم و مدیتیشن انجام میدم و این حالت رو دوس دارم اما اطرافیان مدام میگن ارشد بخون ارشد بخون ، کار ازادتم داشته باش در کنارش ارشدم بخون ، چرا همه ی تلاش های زندگیمو نادیده میگیرن و انگار من بدون ارشد ارزش ندارم؟ بعد نمیخوام دوباره به این زندگی نکردنه ادامه بدم چون نمیخوام از کار ازادم بزنم و اگه بخوام ارشد بخونم دوباره باید از لایف استایل سالمم بزنم .

واقعا این چه زندگیه که جامعه و بزرگترا به ما دیکته کردن

هر جور که عشقته و حال میکنی زندگی کن 

این روزا دیگه برنمیگرده

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوش نده بهشون. من به پسرم میگم درست رو بخون و هر شغلی خواستی برو حتی شغل آزاد. چرا که پول تو شغل آزاده. خودم خیلی سختی کشیدم که به حرف جامعه و خونواده گوش کردم . همشون عزت نفسم رو نابود کردن. 

الان ثروتمندترین مردان جهان نهایت دبیرستان رو خوندن یا حتی دبیرستان رو رها کردن و رفتن دنبال تجارت و دکتر و مهندس های ما و دیگر کشورها زیر دست اونا دارن کار میکنن

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

پز چی 😐فقط از تلاشام گفتم و گفتم که دیگران بهم حس ناکافی بودن میدن

منم مادرم همینه. ازش نفرت پیدا کرده ام. 

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

من خودمم شرمسارم بابت خرخونیه گذشته م چون وقتمو تلف کردم 😐 برا تو پزه واسه من شرمندگی 😂😂

چه شرمساری به خونوادت افتخار کن انقدر باعث موفقیتت شدن بعدم به هودت افتخار کن

بازم به حرفشون گوش کن ارشدم بگیر یه شغل مرتبط داشته باش با رشتت

هرجور که خودت دوست داری زندگی کن و به حرف بقیه اهمیت نده.باز حرف اطرافیان تو منطقی تره تا اطرافیان م ...

وایی 😑😑 اطرافیان من اینم میگن 😂

میگن زود سریع بچه بیار هم بچه بیار هم کار کن هم ادامه تحصیل بده هم ورزش کن همه کار با هم 😂

فقط زنداداشم درکم میکنه چون اونم بچه کوچیک داره مجبور شده کارشو ول کنه ،بعد همه بهش میگن چرا کارتو ول کردی؟ بچه رو میذاشتی پیش پرستار ، چرا دکترا نمیخونی؟

ینی هر کاری هم کنی باز حس ناکافی بودن میدن 

وایی 😑😑 اطرافیان من اینم میگن 😂میگن زود سریع بچه بیار هم بچه بیار هم کار کن هم ادامه تحصیل بده هم ...

دقیقا دهن مردم همیشه بازه هرکاریم کنی باز یه چیزی برای گفتن دارن.

گوش نده بهشون. من به پسرم میگم درست رو بخون و هر شغلی خواستی برو حتی شغل آزاد. چرا که پول تو شغل آزا ...

وایی دقیقاا دقیقااا همینه 

افرین به شما که اگاه شدید 

واقعا از سیزده چهارده سالگی تا ۲۲, ۲۳ سالگی بهترین سالهای زندگیه ادمه و میشه به جای مطالب به درد نخور مدرسه و دانشگاه یه عالمه مهارت یاد گرفت و موفق تر شد.

وایی دقیقاا دقیقااا همینه افرین به شما که اگاه شدید واقعا از سیزده چهارده سالگی تا ۲۲, ۲۳ سالگی بهتر ...

چون خودم تجربه کردم. شدم یه آدم کمالگرا که از زندگی لذت نبردم. شوهرم دیپلمه و شغل آزاد . داداشم مهندس و شغل دولتی. وضع مالی شوهرم بهتره. حالا داداشم هم عقیده داره فقط شغل آزاد.