2777
2789
عنوان

چه حسه خوبیه که محرم نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 54 پست
من همیشه شال و مانتو های مشکی میپوشیدم از وقتی برادرمو از دست دادم و برای اون مشکی پوشیدم از این رنگ ...

به شما حال بد نمیده به ایشون حال بد میده

فهمش سخت نیست قرار نیست همه حس شما رو داشته باشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهر ما خیلی خیلی حال میده نخل برداری میکنیم

چه قشنگ

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

من که دیگه تهران نیستم دلم تنگ میشه برای محرم های محلمون 😭😭

کدوم محله بودی گل؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
آره خیلی حس خوبیهولی قبلش عید غدیر رو دریابیم بزرگترین عید شیعیان فقط عزاداری ها رو محکم نچسبیم، اعی ...

اونکه صدرصد چه خوب حتماباشکوه برگذارمیشه توی محلتون

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

دیگه ببخشید میخوایم یکم هیجانشو ببرم بالا حوصله تون سر نره؟؟؟؟؟قبل حرف انگار اصلا فک نمیکنید بعضیاتو ...

نظر خودمو گفتم به تو ربطی داره ایا؟ 

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

من خوشم نمیاد حوصله سر بره

مگه توشهرتون هیئت اینابرگذارنمیشه؟ 

واس من میکنهفرقی نمیکنه واس کی باشه و چ مراسمی رنگ سیاه تو اسلام هم مکروه چون جذب انرژی منفیه

من از محرم اصن خوشم نمیاد افسردگی میگیرم چون کاسبی مغازه دارها می‌خوابه بیچاره ها کلی چک و قسط دارن اصن ملت رو درک نمیکنم