آدم این آهنگ چهل شب دیگه تابه محرم مونده رومیشنوه بی تاب ترمیشه
خدایی محرم حس وحالش خیلی قشنگ وعجیبه
روضه، هیئت های باشکوهی که برگزارمیشه
دلم یهویی هوایی شدهیچ وقت اینطوری نبودم🥲😅
❤️🔥دختربختیاری❤️🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
❤️🔥دختربختیاری❤️🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥
آره خیلی حس خوبیهولی قبلش عید غدیر رو دریابیم بزرگترین عید شیعیان فقط عزاداری ها رو محکم نچسبیم، اعی ...
اونکه صدرصد چه خوب حتماباشکوه برگذارمیشه توی محلتون