2777
2789

بچها من یادم نمیاد پاسخبرگا دادم یانه 

منظور من اینه سه تا پاسخبرگ بود چهارتا برگه سوال بعد من برگه سوالا را دادم ب مراقبه بعد سه تا پاسخبرگه هم دادم اون یکی مراقبه بعد اون که سوالا رو گرفت نگا کرد اونم که پاسخبرگا را هم دادم به اون مراقبه نگا کرد و گفت برو 

ولی من احساس میکنم یکی از پاسخبرگا را گذاشتم تو اون برگه سوالا .اگه اشتباه کنم .اونو پاسخبرگا مو پیدا میکنم یانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صد ده درصدی نمی‌گم اشتباه دادم منظور من اینه اگه اشتباه دادم میشمارن برگه هارو یانه

بررسی می‌کنند پیداش میکنن 

یادمه من یبار رفتم همچین اتفاقی افتاد 

یه معلمه که مراقب بود گفت دونه دونه گشتن تا برگه رو پیدا کردن 

خدایا بهم صبر بده صبر

بچها من یادم نمیاد پاسخبرگا دادم یانه منظور من اینه سه تا پاسخبرگ بود چهارتا برگه سوال بعد من برگه ...

شما تو سایت قلمچیم کامنت میدی؟

نگران نباش اگه اسکن هم نشه بعدا برای نمرات که اعتراض نیزارن تعداد صفحات تصحیح شده جلوش هست اگه مغایرت داشت اعتراض میزنی میگی تعداد برگه ها کمه از اول اسکن میشه