2777
2789

آخر هر جلسه مسئول حوزه تمام برگه ها رو بدون کم و کاست دریافت میکنه و همه رو چک میکنن پیدا نکنن برگه سوالا رو میگردن چون برگه از حوزه خارج نمیشه استرس نگیر بخون واسه امتحان بعدیت

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
بچها من یادم نمیاد پاسخبرگا دادم یانه منظور من اینه سه تا پاسخبرگ بود چهارتا برگه سوال بعد من برگه ...

منم همش استرس این جور چیزا رو دارم نمیدونم چرا😑

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره من مراقب امتحانات مدرسه مون هستم همه رو چک میکنن هم پوشه سوالات هم پوشه پاسخ برگ ها البته مدرسه ما خیلی حساسه کلا روی این چیزا به احتمال زیاد همه مدراس چک میکنن

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

مسئول امتحانات داخلی هستین؟

نه متوسطه دوم دهم /یازدهم/دوازدهم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

نه منظورم اینه امتحات نهایی که تو حوزه خارج از مدرسه هم میرین

عزیزم هر معلمی توی مدرسه که داره تدریس میکنه مراقب میشه من یه مدرسه بیشتر تدریس نمیکنم که همین مدرسه که هستم حوزه امتحان نهایی هست و تایم های کاری خودم میرم  سر جلسه

منم همش استرس این جور چیزا رو دارم نمیدونم چرا😑

همش تقصیر مراقب باس مراقب ما مرد بودن یکیشون برگه سوالا را نگا کرد گذاشت اون یکی هم پاسخنامه ها را این ور اون. یکی. نگا کردو گفتم برم گف برو

عزیزم هر معلمی توی مدرسه که داره تدریس میکنه مراقب میشه من یه مدرسه بیشتر تدریس نمیکنم که همین مدرسه ...

نه مراقبتی ما مرد   آن مدارس دیگه ن معلما ماهم مراقبمون نیستن همشون غریبه ان

نه مراقبتی ما مرد آن مدارس دیگه ن معلما ماهم مراقبمون نیستن همشون غریبه ان

اصلا متوجه حرف من نشدی خب مشخصه معلم ها شما مراقب تون نمیشن !! چون شما اصلا مدرسه خودتون امتحان نهایی نمیدن حوزه دیگه میفرستن شما رو وای خدا:///

عزیزم منم از شما پرسیدم مراقب توی حوزه هم میشن گفتین بله

عزیزم موفق باشی