2777
2789
عنوان

دعوا با دوستم

39 بازدید | 1 پست

بچه ها سلام من یه دوستی دارم خیلی وابسته س چون تک فرزنده بعد این خدایی دختر خوبیه ها خیلی تو درسا کمکم کرده هوامو داره ولی پیش بقیه همش دوست داشت من نازشو بکشم قهر میکرد میرفت پیش بقیه به من بی توجه ای میکرد حتی روز تولدم دیدمش تبریک نگفت فقد پیامک فرستاد گذشت گذشت دیشب پیام داد من خیلی از دستت ناراحتم تو پارسال تابستون اینجوری کردی اونجوری کردی پیگیرم نبودی منن گفتم من واقعا حال روحیم اوکی نبود جایی ام با کسی رفتم اون پیگیر بوده بعد گقت پیش فلانی اینجوری کردی اونجوری منم گفتم باشه معذرت خواهی کردم بعد گفتم بیخیال گذشته شو فلان هی میگفت من فراموش نمیکنم بعد دیشب ساعت ۱۲ تولدشو تبریک گفتم بعد صبح از همه زود استوری گذاشتم براش بعدش یهو دیدم استوری منو دیده هیچی نگفته استوری یکی دیگرو ادد کرده پیام تبریکم سین نزده منم خیلی ناراحت شدم استوریمو پاک کردم اینستا انفالو کردم بعد یهو دیدم پیام داده واست متاسفم خیلی دیر شناختمت من نتم کار نمیکرد ادد استوری کنم فلان به فکر خودتی دلم شکوندی روز تولدمو خراب کردی 

الان من مقصرم یا اون؟

من خیلی حالم بده همش حس میکنم مقصرم میترسم نفرینم کنه چون اینجوریه دلمم نمیخاد دیگه سمتش برن خیلی اذیتم کرده چون من پریروز از امتحان اومدنی باید با دوستی که مامانم گفته بود بر میگشتم خونه کلی باهام قهر کرد جوابمو نداد :(

به نظرت من مقصرم؟