2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بد دهنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 93 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای من خیلی بد دهنه الان که پیر شده بدتر هم شده یه فحش هایی میده آدم شرمش میشه، برادرام هم مثل اون شدن 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

سلام خانم معلم خوبی؟ 😁

😁😁😁بخدا جرات نمیکنم زیاد غلط املایی بگیرم چند روز قبل بخاطر همین موضوع کلی توهین شنیدم و حتی یکی از کاربرای عزیز قهر کرد گفت دیگه نمیام نی نی سایت 😣😣حالا من قصد بدی ندارم اصلا 

همینطوری میگم که اشتباهات همدیگه متوجه بشیم نمی‌دونم چرا بعضیا بهشون برمیخوره 

عزیزم‌ما سال ۸۴ ۸۵ ازدواج‌کردیم اون‌موقع ها خبری از این‌چیزا نبود حتی موبایل شخصی ادم ها تک و توک د ...

خب می خواهی آخرش چکار کنی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

بابا یارو اعصابش خرابه تو حال خودش نیست اصلا شما فکر کن املاش ضعیفه خب ضعیفه چکار کنه از اول بره مدر ...

خب هرچی به این افراد  راهکار نشون میدیم برای زندگیشون،  اصلا اهمیت نمیدن

منم دیگه برام مهم نیست

اما دلم خواست به ضعف املاش گیر بدم. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
😁😁😁بخدا جرات نمیکنم زیاد غلط املایی بگیرم چند روز قبل بخاطر همین موضوع کلی توهین شنیدم و حتی یکی ...

میدونم کدوم تاپیک رو میگی عضوش نیستم اما وقتی که خواننده خاموش بودم دنبالش میکردم استفاده می‌کردم 

خودمونیم یجوری بهش گفتی که آدم میسوخت دختر 😅

ولی غلط املایی کوچیکی هم نبود لامصب آخه 😂😂

بابا یارو اعصابش خرابه تو حال خودش نیست اصلا شما فکر کن املاش ضعیفه خب ضعیفه چکار کنه از اول بره مدر ...

نه متن اول تاپیک رو اول تو عنوان نوشتم بعد گپی پیست کردم پایین انگار درست و کامل کپی نشده بود (این یک دلیل)

دوم خوب بچه جان چشام پر اشک دارم می نویسم حروف ممکنه جا بجا شه 

سوم این گوشیم هم مثلا اصلاح لغت داره بعضی کلمات رو برا خودش یه جور دیگه می زاره 

متاسفانه نی نی سایت امکان اصلاح نداره یا من بلد نیستم 

خب هرچی به این افراد راهکار نشون میدیم برای زندگیشون، اصلا اهمیت نمیدنمنم دیگه برام مهم نیستاما دل ...

اتفاقا ادبیات و املام عالی ه دیگه وسط دعوا نرخ تعیین کردی ها (الان تعیین رو درست نوشتم ؟) منم به شک انداختی 🤣

در مورد راه کار :

دیگه کسی که اینجا میاد می نویسه مثلا بیست نفر بگن برو جدا شو که اون نمی ره بیست ساا زندگی که ساخته رو سریع به هم بریزه 

میایم اینجا دنبال یه راه کار عملی تر می گردیم 

ازدواج سفید نکردیم که بگیم یک دو سه خدا حافظ 

بعد هم وقتی ازدواج کردم زمان ما یه یاهووو مسنجر بود یه اینترنت که به خط ثابت خونه وصل میشد با کابل که ماهی یکی دو بار اجازه داشتیم وصلش کنیم 

آگاهی نداشتیم  فکر می کردیم باید اولین نفر گفت دوست دارم ما هم بریم خر شیم که شدیم 

بابای من خیلی بد دهنه الان که پیر شده بدتر هم شده یه فحش هایی میده آدم شرمش میشه، برادرام هم مثل اون ...

وایی آدم های بد دهن آدم های حقیری هستن 

چون یه آدم قوی و بزرگوار هیچ وقت با کلمات رکیک خودشو بی ارزش نمی کنه تو چشم بقیه 

حالا گفته خوک فحش بد حساب نمیشه

واقعا خوک فحش بدحساب نمیشه؟؟؟!!!!

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند

نمی دونم الان‌هنوز به آخرش نرسیدم وسط ماجرام ... اگر می دونستم کار درست چیه که از بقیه نمی پرسیدم

پس پیدا کردی بهم بگو 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....