2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بد دهنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 93 پست
الهی من قربونت برم مجبوره تو محیط کارش رفتار خشن داشته باشه اگر نه لباساشو از تنش در ميارن و لخت باي ...

نمی دونم چرا اینو خوندم فقطگریه کردم 

نمیشه این نمیشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم از حمایت اینه که به شوهرت توپ و تشر بزنننه اینکه خدای نکرده چیزای دیگهببین من یه چیزی فهمیدم ...

نمیشه سنشون بالاست  برن بهش یه چیزی بگن این هم که دهن بی چاک و بندی داره 

یه جیزی ممکنه بگه 

درست وقتی ازدواج کردیم و رفتیم زیر یه سقف خیلی رفتارهاش تغییر کرد .

امکان نداره

قول میدم شما زمان کافی برای سناختش نذاشتی

کسی که بد دهنه بیشتر از دو سه ماه نمیتونه فیلم بازی کنه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
وای واقعا خونه برق افتاده بود یه نظر میاد وقتی خونه حسابی تمیزه ناراحته از اینکه تمیز عمدی ریخت و ...

اشتباهت همین جاستتتت

بزار هر وقت هست کارا بکن و هروقت نیس حسابی استراحت کن دم به دم اینکه میخادبیاد سریع پاشو و دستت ب ی چی بند کن نگه پس چیکار میکردب

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
نمی دونم چرا اینو خوندم فقطگریه کردم نمیشه این نمیشه

نفهمیدم چی گفتی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

حالا گفته خوک فحش بد حساب نمیشه

چرا بد حساب نمیشه دیگ از این بدتر ک ب حیوون تشبیه ت کنن!!ب شوخی نگفته جدی میگه

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

چرا انقد شماها املاتون ضعیفه؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...