2777
2789
عنوان

آزمون نمونه دولتی

1792 بازدید | 30 پست

من امسال نهمم 30 خرداد هم آزمون دارم

کیا سال های قبل نمونه دولتی قبول شدن؟؟

کتاب های درسی خودمون برای قبولی کافیه؟؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره بعضی غیر انتفاعی ها که واقعا در حد مناطق محرومن

فضاشون بدتر از نمونه س من تو هر دوتا خوندم بچه رو لوس بار میارن

آقایون درخواست ندن... چو ایران نباشد تن من مباد❤️

وا دختر باید لوس باشه دیگه . داش مشتی که نباید باشه

دیگه درمورد درس که نه مثلا طرف گرفته بود 13 طفلی معلم شست پهن کرد که چرا 20 ندادی من اومدم اینجا که بهم 20 بدید😑

آقایون درخواست ندن... چو ایران نباشد تن من مباد❤️

دیگه درمورد درس که نه مثلا طرف گرفته بود 13 طفلی معلم شست پهن کرد که چرا 20 ندادی من اومدم اینجا که ...

همون تو زندگی موفق تره چون به جای خوندن درسای چرت و پرت که هیچ جا به دردش نمیخوره میره دنبال چیزایی که دوست داره ، سفر ، تفریح موسیقی زبان 

کتاب ۳۲ استان شنیدم خوبه 

ولی الان دیگه نمیدونم فرصت بشه خوندش یا نه 

سوالای سال قبل رو دانلود کن اونا رو کار کن

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

همون تو زندگی موفق تره چون به جای خوندن درسای چرت و پرت که هیچ جا به دردش نمیخوره میره دنبال چیزایی ...

خیلیم عالی. فقط پولشو از کجا جور کنیم؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.