سالهای قبل همه جور آدمی قبول شدن، پس تو هم میتونی. کتابهای درسی خودتون اگه خوب خوندی و تمرین کردی معمولاً کافیان، ولی بعضیا برای موفقیت بیشتر از کتابهای کمکآموزشی هم استفاده میکنن.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمونه دولتی آزمون خیلی راحته کتاب درسی و درسی که برای امتحان میخونی کافیه چیز بیشتری نمیخواد
ببخشید پسر من کلاس نهمه،رشته ریاضی رو میخواد بده، الان امتحانات های خردادش رو خیلیییییی خوب در حد بیست داره میخونه ولی میگه اضافه برای نمونه دولتی نمیخوام بخونم ،به نظرت با همین درس های نهم که در حد بیست خونده قبول میشه ؟
من خودم پارسال قبول شدم خیلی از بچه ها تست زدن یا گتابکار خریدن کلاس هوش و..... رفتن ولی خب من فقط میخوندم معدلم بیست بشه همون هفته آخرم یکم سوال هوش کارکردم تجربی قبول شدم خیلی نگران نباش همون کتابهای خودتو خوب بخون مخصوصا اگه میری تجربی علومتو خوب بخون و با جزئیات
اینم بگم خود ریاضی رو پسرم ترم قبل ۲۰گرفت این ترم نمیدونم دیگه
چون آزمونش از پارسال با تیزهوشان هماهنگ شده سوالاش سخت بود مخصوصا ریاضی من که خودم اگه برگردم وقتمو رو سوالای ریاضی نمیزارم چون خیلی سخت بود ولی علومشو اگه کتابو دقیق میخوندی راحت میشد جواب داد