2777
2789
عنوان

چای مادربزرگی😍

564 بازدید | 21 پست

اینجا از این چای بزنی می‌فهمی چای ماسالا و قهوه فیلان در لاکچری‌ترین کافه شهر سوءتفاهمی بیش نبوده

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن والا

منکه میرم خونه مادربرزگم اصلا دوس ندارم هیچی بخورم چون لیوانا همه کثیف و اب زنگوله ای و تازه تو کابینتا پر سوسکه ..پدربزرگمم خسیسه و فضول تو کارا ..نمیزاره کسی دست بزنه ب ظرفا خودش با اب کم و بدون ریکا میشوره ..حالا این کجا با ی چای خوشرنگه تورک اناری تو بهترین کافی شاپ کنار عشقت کجا یا مثلا چای خوشرنگ اتیشی لب دریا کجا خخخ

۱۳ روز تا خوش اندام شدنم🙄😍
ن والا منکه میرم خونه مادربرزگم اصلا دوس ندارم هیچی بخورم چون لیوانا همه کثیف و اب زنگوله ای و تازه ...

موافق نیسدم باهات😕

مامانبزرگ‌ من دیروز رفت سه روز خونه مون بود😍😍😍  با یه حوصله ای با بچه های من بازی میکرد.......کلی هم برا عید برا کارای خونه بهم ایده داد😂😂😂😂

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
مامانبزرگ‌ من دیروز رفت سه روز خونه مون بود😍😍😍  با یه حوصله ای با بچه های من بازی میکرد..... ...

الهیییییی

ن والا منکه میرم خونه مادربرزگم اصلا دوس ندارم هیچی بخورم چون لیوانا همه کثیف و اب زنگوله ای و تازه ...

برعکس مادربزرگ من😩😩😩😩

همه چی رو خودش تمیز میکنه یه نفر بیاد خونش یه لیوان و بشوره بعد رفتن اون دوباره خودش میشوره که تمیزتر بشه 

از منم تمیز تره😶

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏