2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خوبه ولی یه اخلاق بدی که داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 62 پست
نه اتفاقا بلغمیا صبور و درونگرانبه خاطر علامت دیگه ای میگین؟

من خودم بلغمی هستم  نمی‌دونم منم همینجوری حسی میگم چون زیاد میخابه پهلو و شکم داره ازاینا میگم

اینو می‌دونم هرکس ایرادی داره سر این اخلاقش با خانوادم صحبت نمیکنه چون اونجا دعوا راه انداخت خوب این ...

چرا عزیزم حق داری . اگه همیشه اینجوریع ک خیلی بده . فکردم مثلن ماهی یبار عصبی میشه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باهاش صحبت کنی هم قبول نمیکنه؟بعضیا همچین اخلاقیاتی دارن و درست نمیشه اما میشه تا یه جاهایی کنترلش ک ...

چرا اون لحظه قبول می‌کنه ولی وقتی تو موقعیتش قرار میگیره همه چیز یادش می‌ره ..آره زیاد باهاش کل کل نمیکنم که به اون مرحله نرسه ولی بیرون که هستیم چی با مردم هم همینحوریه خدا نکنه تو رانندگی کسی حرف زور بزنه دعوا راه میندازه 

چشم نمی‌دونم نگفتم همه چی تمومن ولی این اخلاقش واقعا زجر میده منو چون بچه هم میبینه یاد میگیره رو ا ...

اره چون بچه ها واقعا مضطرب میشن،و بعدها ممکنه موقع عصبانیت همین کار رو بکنن،شاید همسرتون روش کنترل خشک رو بلد نیست و یا اینکه فشار و استرس کاری داره،بهتره بره دکتر،ولی اسنترا برای افراد بشدت مضطرب،افسرده و پانیک خیلی موثره،بازم بدون تجویز چیزی نخورین ولی به دکترتون در مورد این دارو نظر بخواین

شوهرمنم دیگه خیلی عصبانی بشه ودرحدانفجارباشه میزنه محکم بامشت توسرخودش یاسرشو میکوبه دیوار میترسم خی ...

هرکسی یه جور خشمشو  نشون  میده ..من به خاطر بچه و همسایه میگم می‌شنون سرصدامونو 

خیلی بده مثل قاتل ها ک زنشون تو ی لحظه میکشن میگه من زنم دوست داشتم یهو عصبی شدم اتفاقا خطرناک اخلاق ...

منم همینو میگم مخصوصا بچه داریم وحشت می‌کنه همش باید مراقب باشم عصبی نشه  یا تو رانندگی کسی حرف زور  نزنه

همین سرد بودن شما هم ممکنه باعث پرخاشش باشه. از شما سرخورده میشه جای دیگم تخلیه نمیشه عصبیش میکنه.

می‌دونم آخه بعضی وقتا بوده اوکی بودیم و تخلیه شده ولی مثلا با مردم دعوا راه انداخته 

دلیلش چیه ریشه در دوران کودکی نداره؟؟ نمیتونی با روس های کنترلی کنی چون واقعا عذاب دهندس

چرا اتفاقا متاسفانه من تو خانواده پر تنش بزرگ شدم

خودمم تاحدودی زود عصبی میشم

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
من خودم بلغمی هستم نمی‌دونم منم همینجوری حسی میگم چون زیاد میخابه پهلو و شکم داره ازاینا میگم

دقیق باید بررسی بشه،‌ اگه مزاجشونو تعدیل کنین خلق و خوشون خیلی بهتر میشه، یه دکتر تایید شده و قابل اطمینان پیدا کنید به نظر من راهش همینه فقط

نه همیشه اینجوری نیست خدایی هرچند وقتی پیش میاد یهو طوفان بشه

خب عزیزم ببین با چی آروم میشه . ب هرحال شناخت کامل داری ازش . حتا اگه آرومم نشه می‌دونی چ موقع ای میخاد این حالت بخش دست بده سعی کن آروم باشی بقول معروف هیزم رو آتیش نریزی وقتی آروم شد ب حسابش برسی

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

می‌دونم آخه بعضی وقتا بوده اوکی بودیم و تخلیه شده ولی مثلا با مردم دعوا راه انداخته

چی بگم والا.مردا فشار روشون زیاده. اعصاب خوردی کار و مشکلات مالی و حتی همین فشارای ج.نسی‌. 

سعی کنین باهاش جر و بحث نکنین و وقتی عصبی شده دهن به دهن نزارین باهاش. جری تر نشه.