2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خوبه ولی یه اخلاق بدی که داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 62 پست
دقیقا خصوصیات شوهر من ولی مال من چیزی پرتاب نمیکنه ولی نمیفهمه جمع دوستانه هس خانوادگیه اجتماعی می ر ...

نههه این بهم بی. احترامی نمیکنه  فقط تو خونه هست  یا بشقاب می‌شکنه یا میز پرت می‌کنه می‌شکنه خلاصه یه. کاری باید کنه

من خوشی زده زیر دلم ؟ منظورتون چیه ؟؟

ب نظرم شما ک اخلاقشو میدونی نذار ب مرز عصبانیت برسه ک کنترلش و از دس بده 

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرمنم دیگه خیلی عصبانی بشه ودرحدانفجارباشه میزنه محکم بامشت توسرخودش یاسرشو میکوبه دیوار میترسم خیلی یکیم اگه خیلی قاطی کنه ازدستم عصبی بشه کاری ازش برنیاد کنارکارای بالا شروع میکنه گریه کردن اینم حالمو بد میکنه تو نمیگه تو دعوا بهم دستش بهم نمیخوره که بخواد منو بزنه ولی اینکاراش بدتره به نظرم 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

متاسفانه من اخلاق همسرتون رو دارم بارها سعیمو کردم خودمو کنترل کنم ولی واقعا تو شرایطش که قرار میگیر ...

دلیلش چیه ریشه در دوران کودکی نداره؟؟ نمیتونی با روس های کنترلی کنی چون واقعا عذاب دهندس

نه خداروشکر شوهرم این اخلاقو نداره چشم پاکه اهل خیانت و اینا نیست..هرچند من سردم و بهم گفته هرکس جای ...

اسی متولد چ ماهی هستی خودت و همسرت ؟

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A

نه خداروشکر شوهرم این اخلاقو نداره چشم پاکه اهل خیانت و اینا نیست..هرچند من سردم و بهم گفته هرکس جای ...

همین سرد بودن شما هم ممکنه باعث پرخاشش باشه. از شما سرخورده میشه جای دیگم تخلیه نمیشه عصبیش میکنه. 

عزیزم . شما ی مشکل داری ک میتونی نزاری ب اون درجه از عصابیت برسه و عصبی نشه ک چیزی نشکنه . ماهایی ک ...

اینو می‌دونم هرکس ایرادی داره سر این اخلاقش با خانوادم صحبت نمیکنه چون اونجا دعوا راه انداخت خوب این مشکل کمی هست ؟؟غصع نداره؟

بره مشاوره و مهارت کنترل خشم رو یاد بگیره،خیلی کمک کنندست،مخصوصا زمانی که بچه داشته باشید واقعا لازمه،چون همین رفتار  رو هم بچه یاد میگیره،حتی دارو درمانی هم اکه لازم باشه انجام میدن 

همه که کامل نیستنهر کسی یه ایرادی داره دیگه اگر زندگیتون خوبه مهم نیست ولش کن

میدونی بحثم اینه که بچم میبینه عصبی میشه یاد میگیره می‌ترسه  دوست ندارم