2777
2789

هم مسئولیت پذیره کاریه.توکارای خونه خیلی بهم کمک می‌کنه تو‌انتخابام دخالت نمیکنه .احساسیه.مهربونه . پیش خانواش پشتمه .

فقط ایرادی که داره وقتی عصبی میشه واقعا هیچی حالیش نمیشه یا ظرف. می‌شکنه یا چیزی پرت می‌کنه  یا بددهنی می‌کنه. بعدش هم پشیمون میشه ها ولی اون لحظه کنترل نداره رو برخوردش  و این اخلاقش واقعاااااا واقعا زجرم میده   بهش گفتما قبولم کرده ولی وقتی تو شرایط قرار میگیره دست خودش. نیست. چیکار کنم من  طلاق راه چارشه 😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از مشاور کمک بگیرید

باید مهارت های کنترل خشم رو یاد بگیره

«یک احساساتی هست یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند, نمی شود گفت ، آدم را مسخره می کنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند..🌱» |صادق هدایت

بلاخره هر کسی یه اخلاق بدی داره من جدیدا حس میکنم ۱۳ سال سرم مثل کبک تو برف بوده بعد خیانت و اشتباه ...

نه خداروشکر شوهرم این اخلاقو نداره چشم پاکه اهل خیانت و اینا نیست..هرچند من سردم و بهم گفته هرکس جای من بود فلان میکرد ولی من اهلش نیستم