نگین۱۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 537 عنوان یعنی یکی حس خفگی نداشته تو گلوش 70 بازدید | 13 پست ؟؟ 1404/02/31 | 00:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسپیدیاسپیدیان_اصل عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 8232 من داشتم از معده بود البته حس تنگی نفس داشتم و قفسه سینم سنگین بود سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22785 من دارم ولی حاملم. نمیدونم ربطی داره یا نه😶 فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نگین۱۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 537 من داشتم از معده بود البته حس تنگی نفس داشتم و قفسه سینم سنگین بود منم همینجوریم رفلاکس دارم چجوری خوب شدین؟ من یه دوره قرص خوردم و شربت ولی حب قرص یجا خوب کنه یجا خراب میکنه
نگین۱۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 537 من دارم ولی حاملم. نمیدونم ربطی داره یا نه😶 یعنی خطرناک نیست🤕من ۱۸ سالمه خیلیم وسواس فکری..
یاسپیدیاسپیدیان_اصل عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 8232 منم همینجوریم رفلاکس دارم چجوری خوب شدین؟ من یه دوره قرص خوردم و شربت ولی حب قرص یجا خوب کنه یجا خرا ... منم قرص و دارو خوردم یک ماه تمام درگیرش بودممدام حالت تهوع داشتمبعد ینفر گفت شاید نافت افتاده برو برات جا بندازنی خانم مسنی برام نافمو جا انداخت بعد یک روز حالم خوب شد سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
یاسپیدیاسپیدیان_اصل عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 8232 یعنی خطرناک نیست🤕من ۱۸ سالمه خیلیم وسواس فکری.. ببین از استرس هم هست معده رو داغون میکنه اسید زیادی ترشح میکنه سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
نگین۱۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 537 منم قرص و دارو خوردم یک ماه تمام درگیرش بودممدام حالت تهوع داشتمبعد ینفر گفت شاید نافت افتاده برو بر ... برا خودش در میره مگه ناف ؟ وای کجا باید رفت؟
نگین۱۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 537 ببین از استرس هم هست معده رو داغون میکنه اسید زیادی ترشح میکنه اره استرس دارم دقیقا یعنی با پرهیز غذایی اوکی میشه؟
یاسپیدیاسپیدیان_اصل عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 8232 برا خودش در میره مگه ناف ؟ وای کجا باید رفت؟ اگ وسیله سنگین بلند کنی یا بترسی میفته و دور نافت خیلی نبض میزنه دست بزن مشخصه.بپرس ببین تو شهرتون کی ناف جا میندازه خونگی جا میندازناصلا هم درد نداره اتفاقا خیلی سبک میشی سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
یاسپیدیاسپیدیان_اصل عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 8232 اره استرس دارم دقیقا یعنی با پرهیز غذایی اوکی میشه؟ اره اوکی میشه من چون هی فک میکردم مریضی بدی دارم استرسم تشدید میشد حالم بد تر میشد سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
نگین۱۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 537 اره اوکی میشه من چون هی فک میکردم مریضی بدی دارم استرسم تشدید میشد حالم بد تر میشد وای دقیقا هی الان پشتم درد میکنه با سینه میگم نکنه قلب باشه هی فلان جا کاش خوب شه کلا
یاسپیدیاسپیدیان_اصل عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 8232 وای دقیقا هی الان پشتم درد میکنه با سینه میگم نکنه قلب باشه هی فلان جا کاش خوب شه کلا ن نترس همش از معدهمن حتی کمرمم درد میکرد سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22785 یعنی خطرناک نیست🤕من ۱۸ سالمه خیلیم وسواس فکری.. نه ولی یه دکتر برو.راست میگن معده هم خیلی تاثیر داره اگه فکر میکنی مشکل معده داری یه طب سنتی برو اصلاح مزاج انجام بده زود خوب میشه فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.